Русија: Украјинске ракетне пробе у близини Крима 1. и 2. децембра

Руска државна агенција за цивилни авиосаобраћај "Росавијација" навела је да је Украјина донела једнострану одлуку о ланисарању ракета недалеко од Крима, близу рута које користе цивилне и владине летелице.

"Кршећи све међународне споразуме Украјина је донела једнострану одлуку о лансирању ракета у сувереном ваздушном простору Русије у Региону за информисање о летењу Симферопоља. Украјина је 24. новембра издала нотификацију о активирању ваздушних зона које се налазе под ризиком, а у вези са лансирањима ракета заказаним за 1. и 2. децембар", навела је "Росавијација" агенцији Тас.

Наведено је да "издавање ових нотификација није договорено са надлежним руским властима нити руским извођачем услуга ваздушне навигације, иако руте и цивилних и владиних летелица пролазе кроз ове зоне".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи