Читај ми!

Мотоциклиста из Београда нестао на Косову и Метохији, потрага у току

Косовској полицији у Лепосавићу пријављен је нестанак Ивана Милошевића (1989), који се јуче из Београда упутио ка Грачаници. Потрага је у току, потврдио је за "Коссев" портпарол косовске полиције региона Север Бранислав Радовић.

Младић из Београда Иван Милошевић ушао је у петак на Косово и Метохију преко прелаза Јариње, након чега му се губи траг, наводи се у објавама које круже друштвеним мрежама.

Портпарол косовске полиције региона Север Бранислав Радовић потврдио је за Коссев да је око 13.20 полицијску станицу у Лепосавићу позвао В. Ж. из Београда који је пријавио нестанак свог друга М. И.

Полицији је пријављено да је М. И. јуче око 14.30 ушао на територију Косова преко Јариња са мотором марке "сузуки", сиве боје и са београдским регистарским ознакама, након чега више нису били у контакту са њим.

Према пријави, М. И. се упутио ка Грачаници како би посетио друга М. М.

Радовић каже за Коссев да је у међувремену полицијска станица у Лепосавићу ступила у контакт са Р. Ј., који се кретао камионом из правца Лешка ка Митровици.

Ова особа је казала да се испред њега кретао мотор који одговара опису мотора који се тражио.

На скретању код српског гробља у Рудару возач камиона је скренуо у правцу царинског терминала, а возач мотора је наводно наставио магистралним путем у правцу Приштине, речено је полицији.

Радовић каже за Коссев да је даља потрага у току.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи