СДПС ће подржати Вучића

Социјалдемократска партија Србије ће на предстојећим председничким изборима подржати Александра Вучића као заједничког кандидата владајуће коалиције, закључак је са данашње седнице Извршног одбора Странке.

Ову одлуку, до краја недеље, треба да потврде и највиши страначки органи, наводи се у саопштењу странке.

"Управо сада, када се свакодневно повећава број кандидата, постаје и потреба за већим јединством унутар владајуће коалиције, која ће омогућити да Александар Вучић победи у првом изборном кругу", оцењује председник Извршног одбора Бранко Гогић.

Како се наводи, та победа у првом кругу није ствар хира, нити пуке жеље за тријумфом, већ просте чињенице да ће се у евентуалном другом кругу, сви опозициони кандидати ујединити у намери да победе Александра Вучића.

"Једино победа кандидата владајуће коалиције може да обезбеди остваривање два кључна приоритета земље: пуну политичку и друштвену стабилност и наставак економских реформи", наводи Гогић.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи