Боровчанин изашао из Главног одбора СПС-а

Заменик председника општине Стари град Ненад Боровчанин иступио је из Главног одбора Социјалистичке партије Србије, али је остао члан те странке.

Како је Боровчанин објаснио Танјугу, то је учинио у оквиру "укора пред своје ишчлањење које је упутио партији", јер је претходно сазнао из медија да је "нека статутарна комисија донела одлуку о укору пред искључење из странке", а да га претходно није обавестила о чему се ради.

Боровчанин каже да га нико из странке није звао, те је из медија сазнао да се странка огласила по његовом питању.Такав је начин комуницирања и сам прихватио јер, примећује, вероватно је то прави начин.

Додао је, међутим, да су његова уверења и лична убеђења искрена, левичарска и да се он, као борац по природи, једноставно неће повући.

"А да ли ћу и даље остати члан СПС, то без моје лажне скромности, зависи од врха странке, да ли ће прихватити моје сугестије када је партија у питању, или ће кренути неким новим путем, путем мени бар непознате левице", рекао је Боровчанин.

Каже и да остаје на месту заменика председника општине Стари град, ту се неће ништа променити, јер је, наводи, био носилац листе, те самим тим, нема потребе за било каквим променама.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи