Читај ми!

Вашингтон декласирао Индијану за плеј-оф

Кошаркаши Вашингтона убедљиво су надиграли Индијану са 142:115 и пласирали се у плеј-оф, где ће снаге одмеравати са првопласираном Филаделфијом. Визардсе су дo победе одличним играма предводили Бредли Бил и Расел Вестбрук.

Вашингтон је и у четвртом дуелу убедљиво надиграо Индијану на свом терену у Капитал уан арени и ни у једном тренутку није било дилеме ко ће победити.

Већ од почетка меча Вашингтон је преузео иницијативу, а предводили су их Расел Вестбрук и Бредли Бил.

Вестбрук је поново био надомак троструког двоцифреног учинка, са 18 постигнутих поена, уз 15 скокова и осам асистенција, а Бил је био најефикаснији играч меча.

Бредли Бил је меч завршио са 25 поена, уз 5 скокова и 4 асистенције, а серија његових тројки у трећој четвртини Вашингтону је донела предност од чак 30 поена.

У пораженом тиму Индијане, Домантас Сабонис био је најефикаснији са трипл-дабл учинком од 19 поена, уз 11 скокова и десет асистенција, а Малколм Брогдон га је следио са 24 постигнута поена.

Захваљујићи овој победи, Вашингтон се пласирао у плеј-оф где ће снаге одмерити са Филаделфијом у првој рунди плеј-офа Источне конференције, а Индијана је после пет узастопних сезона остала без учешћа у завршници првенства.

Пре почетка меча НБА лига је саопштила да су у финале за МВП награду ушли српски центар Никола Јокић у конкуренцији са Џоелом Ембидом и Стефом Каријем.

Изостанак Расела Вестбрука из финала његови навијачи са трибина испратили су скандирањем „МВП, МВП, МВП" када се појавио на терену.
 

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи