Читај ми!

Поцеко наставио шоу и након утакмице - славље у наручју збуњеног Адетокумба

Селектор Италије Ђанмарко Поцеко наставио је свој шоу и након победе над Србијом, па је велики успех у Берлину прославио у наручју грчког репрезентативца Јаниса Адетокумба...

Темпераментни Италијан се након победе Италије над Србијом у ходнику "Мерцедес-Бенц арене" затрчао и завршио у загрљају збуњеног Јаниса Адетокумба, који се са слушалицама на ушима лагано припремао да изађе на загревање пред сусрет Грчке и Чешке.

"Волим те Јанисе", узвикнуо је Поцеко и, уз пољубац, измамио осмех на лицу најбољег кошаркаша грчке селекције.

Селектор Италије је због акумулираних техничких грешака морао да напусти терен у трећој четвртини утакмице са Србијом, а то је урадио са сузама у очима, након што се изгрлио са својим играчима и члановима стручног штаба, али и поздравио са Светиславом Пешићем, Предрагом Даниловићем и кошаркашима Србије.

Поцеко је пред дуел са Србијом у осмини финала Европског првенства рекао да је одрастао уз Паспаља, Ђорђевића и Даниловића и да Србија опет има "монструме" у екипи.

Кошаркаши Италије савладали су Србију са 94:86 и пласирали се у четвртфинале Европског првенства. Италиани ће у борби за полуфинале играти против Француске.

 

субота, 18. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара