Бијонсе новим песмама потврдила да ју је Џеј-Зи варао?

Бијонсе је у протекла два дана главна тема бројних насловних страна, због чињенице да је издала шести студијски албум "Lemonade", али и због стихова песама којима наводно потврђује неверство супруга Џеј-Зија.

Бијонсе новим песмама потврдила да ју је Џеј-Зи варао? Бијонсе новим песмама потврдила да ју је Џеј-Зи варао?

Славна певачица изазвала је праву пометњу стиховима са новог албума. Наиме, Бијонсе у више песама наглашава да је опростила превару.

Неколико стихова у нумери Sorry гласе: „Шта ћеш рећи на мојој сахрани, сада када си ме убио? 'У миру почива моја права љубав, коју сам узео здраво за готово. Њено небо ће бити љубав без издаје.' Пепео пепелу, прашина женама са стране“.

„Могу да нањушим неверство, осећа се у твом даху“, још један је у низу стихова који је навео обожаваоце да се запитају о чему је заправо реч.

Како наводи Ролингстоун, тренутно се води дебата око тога да ли би Бијонсе заоста изложила јавности своје брачне проблеме – могуће је да је реч о неверству њеног супруга, или пак, њеног оца, Метјуа Ноулза.

Који год да је сценарио у питању тачан, Бијонсе у неким песмама дефинитивно звучи бесно – у једном стиху наводи: „Уколико опет ово урадиш, изгубићеш своју жену“.

Међутим, крај готово сваке песме открива да се на крају увек јавља опроштај – „Мој мучитељ је постао мој лек. Ми ћемо се излечити. Почећемо поново“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи