Продала му невиност за 1,2 милиона евра, а он је запросио

Једна девојка стара 19 година, наводно је продала своју невиност за 1,2 милиона евра, након што је „понуду“ објавила на интернет страни агенције за пословну пратњу.

Екатерина, чији је надимак Катја, пореклом је из града Харкова на североистоку Украјине, али тренутно живи у Сједињеним Америчким Државама. 

У децембру је пријавила агенцији да жели да прода девичанство, што је верификовао и лекар.

Ове недеље се на интернету појавила информација да је „продаја обављена“, и да је купац бизнисмен (58) из Минхена, који поседује фитнес студија широм Европе.

За Катјину невиност платио је тражених 1,2 милиона евра.

Катја, која говори енглески и руски, раније је објаснила да је планирала да новац потроши на „путовања, луксуз и живи живот“.

Медији преносе да је друга највиша понуда стигла од адвоката из Њујорка у износу од милион евра, а трећа највиша понуда дошла је од певача из Токија који је био спреман да плати 800.000 евра, преноси Дејли мејл.

Имена и детаљи понуђача су наравно анонимни.

Ипак, најзанимљивије је то што је купац из Немачке на крају запросио Катју који иначе већ финансијски подржава са месечним џепарцем од 10.000 евра.

У разговору за Фимејл Катја је признала да одлука о продаји невиности није била лака.

"Више пута сам размишљала о томе да продам своју невиност. То је дефинитивно тешка одлука, из простог разлога – нема повратка. Тежак је избор између губитка девичанства са неким кога волим, с једне стране, и 1,2 милиона евра с друге стране“, изјавила је Катја.

"Донела сам одлуку сматрајући да је већа вероватноћа да ћу зажалити што нисам узела новац, јер би ме будући дечко највероватније напустио у неком тренутку. На крају дана, то је моје тело, мој избор и најбоља одлука за мене“, додала је Екатерина.

Да би били регистровани као клијенти агенције која посредује у пословима „продаје невиности",морају да докажу да поседују имовину у минималној вредности од 10 милиона евра. Девојке које су у том послу „продавци“, морају пак да пруже лекарско уверење да су „virgo intacta". Клијенти имају право да од лекара по избору затраже додатну потврду о девичанству.

Састанак клијената са девојкама одвија се у Немачкој, где је проституција легална, а купац може изабрати хотел по свом избору.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 31. јул 2024.
18° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару