У Лондону се отвара нудистички ресторан

Људи који воле да једу наги од ове недеље ће имати прилику да тако обедују и јавно у Лондону пошто се отвара први нудистички ресторан који најављује искуство „ослобађања од замки модерног живота“.

У ресторану „Буњади“ (The Bunyadi) неће бити одеће, мобилних телефона, хране чије припремање захтева електричне уређаје или конзервансе, пренео је Гардијан (The Guardian). Особље ће углавном бити без одеће, док гости могу да једу наги, али могу добити и огртач.

Власник „Буњадија“ Себ Лајал је рекао да је по обелодањивању идеје о „голом ресторану“ стигло мноштво шаљивих порука на Твитеру попут „Не просипај супу“, тако да су се одлучили да на менију неће бити врелих супа и чорби.

Особље ће из „логистичких разлога“ прекривати одређене делове тела, рекао је Лајал.

„Ако седите и неко вас услужује, висина вашег лица и одређених делова њихових тела је иста. То нам испрва није пало на памет, али нам је муштерија на то указала у имејлу“, додао је Лајал.

Према његовим речима, једино кувари неће бити голи или полуголи - из безбедносних разлога.

Лајал је рекао да не очекује да ће бити проблема да се гости натерају да једу без одеће пошто је већ 40.000 људи тражило резервацију.

У ресторану, који ће бити отворен у суботу, биће два дела - за „не-наге“ и „наге и чисте“.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи