Читај ми!

Е-Рачун Рајфајзен банке

Први потпуно онлајн и бесплатни текући рачун, уз специјалну погодност за младе.

Е-Рачун Рајфајзен банке Е-Рачун Рајфајзен банке

Није новина да млади проводе највише времена у дигиталном свету, као и да су највештији у коришћењу модерних технологија и усвајању новина у овој области. Kао један од лидера на домаћем банкарском тржишту кад је реч о дигитализацији услуге и увођењу најсавременијих банкарских технологија, Рајфајзен банка је одлучила да ове зиме управо својим најмлађим клијентима понуди специјалну погодност приликом отварања онлајн текућег рачуна - е-Рачуна.

У току је кампања банке посвећена управо младима који имају између 18 и 26 година, а који у периоду од 01.12.2022. - 31.12.2022. отворе е-Рачун у Рајфајзен банци. У року од неколико дана на рачун ће им бити исплаћен поклон од 3.000 РСД.

Ближе се празници, а тиме и потреба за додатним новцем за куповину поклона, припреме за новогодишњу ноћ, тако да ће овај поклон сасвим сигурно бити искоришћен на најбољи начин... Наравно, допуна буџета је увек добродошла, посебно за оне који још увек немају стална примања или су студенти.

Kад је реч о самом е-Рачуну, реч је о првом текућем рачуну на домаћем тржишту који се отвара у потпуности онлајн, за свега 15 минута, а његово отварање и вођење je бесплатно! Kорисници који су вештији у коришћењу модерних технологија или једноставно воле да све заврше онлајн уместо да чекају у редовима, могу да отворе текући рачун и имају 24/7 приступ својим финансијама без иједног доласка у банку, у било које време, са места које њима одговара, и то потпуно бесплатно!

Аплицирање за е-Рачун врши се за свега неколико минута захваљујући краткој видео-идентификацији и електронском потписивању документације, при чему је потребно при руци имати само основну личну документацију (важећу личну карту или пасош), уређај са видео-камером и добру интернет конекцију, као и број телефона у домаћој мрежи. Активација рачуна завршава се у року од 15-ак минута, при чему корисник добија приступ низу производа и услуга који прате текући рачун и омогућавају му завршавање основних банкарских потреба и трансакција.

Најважније међу њима су:

  •  Дебитне картице - дигиталне Дина и Виза, које се могу користити одмах након отварања рачуна и пластичне Дина и Виза картице, које се издају без накнаде и бесплатно шаљу на кућну адресу, у року од неколико дана.

  • Мобилна апликација најновије генерације са иновативним услугама попут: нотификација у реалном времену о свим променама на рачуну и производима у коришћењу, инстант плаћања ИПС кју-ар кодом, пријаве и потврде плаћања отиском прста/скенирањем лица, подизање новца на банкоматима без картице помоћу кју-ар кода путем услуге „Мобилни KЕШ“, итд.

  • Бесконтактно плаћање на продајним местима путем мобилних телефона (такозвани мобилни новчаници Apple Pay, Rai Pay и Garmin pay који мењају платне картице).

  • 24/7 подршка банке захваљујући Рајфајзен електронској асистенткињи (РЕА), чету на веб сајту, Kонтакт центру банке, инбоксу у мобилној апликацији.

  • Kоришћење вишенаменских банкомата Рајфајзен банке 24/7, за уплату и исплату динара и евра, мењачницу, плаћање рачуна...

Сви заинтересовани захтев за е-Рачун могу да поднесу посетом следећем линку: https://www.raiffeisenbank.rs/racuni/online-racun/, а више информација о актуелној кампањи могу пронаћи како на веб страници банке, тако и позивом Kонтакт центра на број телефона 011/3202 100.

среда, 03. јул 2024.
19° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару