Читај ми!

Живот у Београду лакши је уз ове бесплатне апликације развијене у Србији

Погледајте које апликације олакшавају сналажење у српској престоници, развијене су у нашој земљи, а могу се пронаћи на Гугл плеју (Google Play).

У нашем региону и даље је већи број корисника Андроид уређаја него оних који користе iPhone и Windows Mobile, па су стога и апликације које се у нашој земљи развијају углавном намењене корисницима Андроида.

Уколико не спадате у ту групу, већ имате мобилни телефон који бисте заменили новим са Андроид оперативним системом, предлажемо да се обратите једној од фирми за откуп мобилних телефона у Београду.

Пред вама је листа апликација на које смо поносни јер су развијене у нашој земљи, значајно нам олакшавају живот у граду, а можете их пронаћи на Гугл плеју. 

Паркинг манијак

Један од горућих проблема у престоници, али и градовима у унутрашњости земље, и даље је проналажење места за паркинг, а неретко се збунимо око избора зоне или броја на који  треба уплатити новац. Ова апликација решава све те проблеме, подржава скоро све градове у Србији, а не ослања се на ГПС и приступ интернету већ за лоцорање користи мобилну мрежу.

11811 Телефонски именик

Ова апликација је Андроид верзија огласног портала 11811 Пословни и Телефонски именик Телекома Србија а.д., у оквиру које се налазе и Контакт центар 11811 (оно што је некада био 988), као и СМС именик.

Осматрач

Ово је изузетно корисна апликација јер омогућава и нуди слику тренутног стања на важнијим раскрсницама, улицама, трговима и парковима у Београду и већим градовима у земљи. Постоји и могућност истовременог осматрања више локација, преглед камера на мапи, као и додавање локација или група локација које највише користите у омиљене. Може да буде занимљива и корисна за комби превоз.

Тражим гајбу

Ова апликација се показала као врло корисна за Селидбе Београд, и за подстанаре, којих је евидентно све више у Београду, и за станодавце. Уместо исцрпљујућег листања огласа, најбоље понуде можете пронаћи у свом телефону.

Пронађи ми

Када Вам затреба, рецимо, банкомат, отворите ову апликацију и она ће Вас одвести до тачне локације банкомата најближег вама у том тренутку. У бази ове апликације тренутно се налази више од 1.000 банкомата, као и велики број апотека, хотела, кафића, продавница и сличних објеката који вам у шетњи градом могу бити потребни.

ВИП Биоскоп

Ово је апликација коју у свом телефону морају имати сви љубитељи седме уметности. Нема потребе да проверавате репертоар сваког биоскопа понаособ, већ отворите ову брзу и једноставну  апликацију и имаћете преглед репертоара свих биоскопа у Србији, док за пројекције у престоници нуди и додатне информације. Поред тога, нуди могућност навигације до одговарајућег биоскопа, а преко СМС-а шаље вама и вашим пројатељима обавештења о почетку пројекција на коју желите да идете. 

Ви путник

За крај смо оставили једну од најопсежнијих, а самим тим и најкориснијих домаћих апликација. Наиме, ова апликација нуди велики распон информација о стању у граду, од слике са постављених камера, преко реда вожње свих градских аутобуса, па до броја слободних места у гаражама.

Апликација је корисна ако планирате селидбе у иностранство. Ова апликација је с правом награђивана, а многобројни задовољни корисници сведоче да им у потпуности олакшава сналажење у граду. 

недеља, 04. август 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару