Читај ми!

„Сајбер панк 2077“ доноси акцију на бизарним улицама Најт Ситија

„Сајбер панк 2077“, дуго очекивана и више пута одлагана видео-игра напокон је стигла. Мајк Пондсмит је био консултант на развоју, док је холивудска звезда Кијану Ривс у главној улози.

Сајбер панк 2077 (Cyberpunk 2077) позива вас да истражите Најт Сити (Night City), измишљену метрополу на западној америчкој обали препуну криминала, прилика и свега што ваше црно срце пожели.

Заснована на стоном РПГ-у (role-playing game) Мајка Пондсмита, Сајбер панк је мрачна игра која показује како корпорације, и стране и домаће, држе војну технику, здравствену заштиту, кибернетички напредак, лекове и готово све што би обична особа могла да жели или јој треба. 

Играте као плаћеник Ви, особа заокупљена послом који има трајне последице током читаве кампање.

Као резултат тога, у овом опсежном акционом РПГ-у отвореног света, морате пуцати, хаковати, враћати се на прави пут из невоље.

Ова дуго очекивана рачунарска игра нуди узбудљив играчки пакет призора и звукова, прорачунавају се атмосфера и сати тешких мисија, али осећа се помало недовољна припремљеност због малих и великих багова.

Кампања не поставља велика питања. Уместо тога, поставља вас на акционо путовање хладним, дречавим и бизарним улицама Ноћног Града.

Споредни задаци (side-quests) су места где заиста лежи срце приче. Слично као у игри The Witcher 3, споредне потраге у игри Сајбер панк 2077 стварају свет и људе на начин који кампања не чини.

У ствари, ове приче толико додају наративу да не би смеле да буду необевезне. Оне су пресудне за играње уколико желите потпуно искуство Најт Ситија. 

Сајбер панк 2077 вас уводи у свој прелепи и блиставо густи градски пејзаж са мало ограничења. Нуди и запањујућу количину избора како да изградите свој лик, приступите мисијама и супротставите се непријатељу, а ваше одлуке могу имати опипљив и природан утицај на свет око вас и на приче људи који га насељавају.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 06. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару