Читај ми!

"Crash Bandicoot 4", нова верзија старе игре

Изазове прављења тзв. reboot верзије, игра "Crash Bandicoot 4" уравнотежује без превеликог напора – беспрекорно чува живописан изглед и осећај оригиналне трилогије истовремено интегришући нове идеје и могућности платформских игара.

Све популарнији такозвани reboot sequels су веома тешки за оне који раде на развоју видео-игара јер морају створити игру која је слична оригиналу како би усрећили носталгичне обожаваоце, а истовремено иновирати и модернизовати довољно да на игру реагују нови играчи.

Crash Bandicoot 4 уравнотежује те две ствари без превеликог напора – беспрекорно чува живописан изглед и осећај оригиналне трилогије истовремено интегришући нове идеје и могућности платформских игара.

И попут оригинала, хибрид старих и нових идеја тестираће ваше вештине на занимљиве нове начине. 

Поднаслов ове игре је It's About Time и он сугерише да Crash 4 говори о путовању кроз време.

Када зликовци Крешове прошлости отворе интердимензиони портал, Креш и Коко морају да сакупе сет квантних маски како би поправили ствар.

Као и у прошлим играма, кат сцене између нивоа решавају пуно наративног посла. Иако сама прича није превише дубока, шарм Креша и његових пријатеља попуњава празнине и чини вас довољно брижним да је следите. 

Између диносауруса, летећих возила и потопљених гусарских бродова 

Прича о путовању кроз време води вас у свакаква подручја укључујући џунгле насељене диносаурусима, футуристичке градове пуне летећих аутомобила и потопљене гусарске бродове.

Свако место које посетите осећа се бујно, пуно боја и детаља са сликарским квалитетом кроз који је једноставно дивно проћи.

Најбоље што се о овој игри може рећи је да се углавном осећа као класични Crash. Главна ствар у овој франшизи је начин на који се камера креће како би креирала разичите перспективе од подручја до подручја, дајући сваком скупу скокова нови осећај. 

Понекад се крећете лево-десно, док други пут бежите од камере или поскакујете право од кутије до кутије. Дуги нивои препуни су пажљиво исцртаних секвенци које захтевају брзе рефлексе и способност размишљања у милисекунди.

Динамични дизајн често мења ствари чинећи да се сваки ниво осећа завојито и непредвидљиво, а сваки нови скуп платформи представља изненађујућ, узбудљив и нов изазов.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 06. август 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару