Читај ми!

„Епл“ 15. септембра представља новитете, не и нови „ајфон“

Велики догађај под називом „Време лети“, током којег се очекује откривање мноштва нових производа и унапређења, „Епл“ најављује за 15. септембар. Међу новитетима, који ће овог пута бити представљени онлајн, неће бити „ајфона“ јер производ број један на планети касни.

Јесење представљање „Еплових“ новитета неће проћи без паметног сата „Епл воча“, биће ту, највероватније и „ајпеди“, као и ажурирања софтвера помоћу којих уређаји овог технолошког гиганта раде, јавља Индипендент.

„Епл“ би такође могао да покрене неколико изненађења попут претплате Apple One, а има индиција да ће пред љубитељима технолошких уређаја бити и нови „мек“ рачунари.

Ипак, новог „ајфона“ највероватније неће бити. Као могући разлог за то помињу се слушалице које нису спремне због затварања услед пандемије коронавируса. 

„Време лети“ и доноси прегршт новитета

Готово да нема сумње да ће у фокусу догађаја који су у „Еплу“ назвали „Време лети“ (Time Flies) бити паметни сат Apple Watch.

То сугерише већ и сам назив (онлајн) сусрета, као и графичко решење позивнице са петљама.

С друге стране, то би могли да буду сатови, а не један сат. Постоји велика вероватноћа да ће „Епл“ објавити серију 6, као и нешто што ће заменити серију 3, која је у последње време на распродаји, а доступна је од 2017. године.

„Епл воч“ или више њих? 

Оно што не може са сигурношћу да се каже је шта би ти нови сатови могли имати унапређено у односу на претходнике. 

Додатно трајање батерије чини се да би морало да буде на листи, с обзиром на фокус на праћењу спавања корисника.

Било је наговештаја да би нови сат могао да има пулсни оксиметар, за проверу количине кисеоника у крви. Такође, готово сигурно је и да ће имати бржи чип. 

Али вероватно ће унапређења бити и више, посебно ако се заиста буде обистинило да сат заузме централно место на овом догађају. 

Прича се и да „Епл“ хоће да се реши опције Force Touch која је била једна од кључних иновација „Епловог" паметног сата када је представљен премијерно. 

Опција је нестала из нових верзија софтвера, а није више доступна ни на „ајфонима“, што сугерише да би серија 6 могла бити прва серија „епл воча“ која га нема.

Када је реч о другим новитетима и унапређењима, на реду би требало да буде нови iPad Air, затим претплата на Apple One, платформу која обједињује игре, ТВ и вести.

Унапређење софтвера се подразумева, а могуће је да ће стићи и нови „мек“ рачунари, као и бројна ситнија побољшања.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 07. август 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару