Прва фотографија телефона "Galaxy S8"?

Упркос томе што није реч о званичној фотографији, недавно је на интернету освануо први наводни приказ „Самсунговог“ предстојећег модела "Galaxy S8", који наизглед испуњава сва досадашња очекивања.

Фотографија која у последња 24 сата муњевито кружи интернетом приказује фронтални изглед очекиваног модела јужнокорејског произвођача паметних телефона.

Прво што се примећује је велика пропорција екрана у односу на тело уређаја, управо оно што су нагађали највећи познаваоци тематике – заправо, екран на новом моделу заузима 90 одсто предњег дела телефона. Следеће што запада за око јесте недостатак дугмета "Home", што је свакако дугонајављиван потез многих произвођача.

Ипак, дугме "Home" није у потпуности уклоњено већ је смештено испод дисплеја, заједно са скенером за отисак прста.

Претпоставља се да уређај покреће последња верзија Андроида – "7.0 Nougat". Очекивани модел једног од највећег произвођача паметних телефона на планети угледаће светлост дана највероватније у априлу.

Постоје нагађања да ће „Самсунг“ следити „Еплов“ пример са увођењем бежичних слушалица. Према порталу SamMobile, компанија је у интерним разговорима да објави блутут слушалицe уз "Galaxy S8" како би се „такмичила са 'Епловим' слушалицама 'AirPods'“.

Телефон ће имати и дуалну предњу камеру која омогућава аутофокус – једну са 12 и другу са 13 мегапиксела, што се поклапа са трендом дуалних камера, које су већ виђене на „Хуавејовим“ моделима "P9" и "Mate 9", као и на „Епловом“ телефону „ајфон 7 плус“. 

Нове информације из Кине, пише портал Digital trends, указују на то да ће унутрашњa меморија бити величине до шест гигабајта, а максимална интерна меморија телефона биће импресивних 256 гигабајта. 

Уређај би требало да буде опремљен процесором "Qualcomm Snapdragon 835" и батеријом од 3.000 mАx.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи