„Самсунг Србија“: Могућа замена или накнада за „галакси ноут 7“

Компанија „Самсунг“ позвала је данас све кориснике прве или заменске серије модела телефона „галакси ноут 7“ у Србији да престану да га користе и потврдила да ће бити омогућена замена тог апарата другим моделом или враћање новца.

„Самсунг Србија“: Могућа замена или накнада за „галакси ноут 7“ „Самсунг Србија“: Могућа замена или накнада за „галакси ноут 7“

Јужнокорејска компанија потврдила је да тренутно ради са партнерима широм региона да успостави програм замене који ће омогућити корисницима да замене свој „галакси ноут 7“ (Galaxy Note 7) за „галакси С7“ (Galaxy S7) или „С7 еџ“ (S7 Edge) или било који други „Самсунгов“ „галакси“ телефон.

Купцима ће бити надокнађена разлика у цени или могу добити пун износ накнаде, наводи се у саопшењу.

Свима у Србији који имају имају телефон „галакси ноут 7“, за питања је на услузи кориснички телефон 011 321 68 99.

„Самсунг“ је саопштио да трајно прекида производњу паметног телефона „галакси ноут 7“, дан пошто је привремено обуставила продају тог уређаја у свету.

У саопштењу компаније се наводи да је одлучила да прекине производњу ради безбедности купаца. „Самсунг“ је почео да повлачи тај модел телефона пошто су се неки од њих запалили током пуњења, вероватно због проблема с литијумском батеријом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи