Читај ми!

„Самсунг“ распаковао "Galaxy S7", "Galaxy S7 Edge" и "Gear VR"!

У Барселони представљени нови „самсунг галакси“ модели – "S7" и "S7 Edge". Виртуална стварност никада није била ближа захваљујући уређају "Gear VR"! Представљена и јединствена камера "Gear 360", уређај који омогућава једноставно снимање и дељење фотографија и видео-записа са видокругом од 360 степени.

20.05 – Модели "Galaxy S7" и "Galaxy S7 Edge" биће у продаји од 11. марта у Србији, али га сви заинтересовани могу наручити код оператера мобилне телефоније већ вечерас, од 21 час, два сата након светске премијере, поручују из београдског представништва компаније!

Свим купцима који наруче телефон пре 5. марта, телефон ће бити испоручен 8. марта, а на поклон ће добити "Samsung Gear VR" који ће им донети потпуно нову димензију "Galaxy S7" искуства.

20.03 – Нови уређаји имају елегантан дизајн и снажне перформансе. Телефони се могу похвалити напредним могућностима камера и отпорношћу на воду. „Самсунгово“ представљање новитета је готово.

19.51 – И први човек Фејсбука је ту! Марк Закербер каже да је дан који је чекао дуго, напокон ту – виртуална стварност! Ускоро ћемо живети у свету у којем ћемо моћи да покажемо драгим људима све, да имају осећај да су са нама, каже Закерберг.   

19.43 – Са производом "Gear VR" добијамо, не виртуалну већ другу стварност, обећава Пранав Мистри, један од стручњака „Самсунга“.

19.39 – Као што се причало у недељама пре представљања, „седмица“ ће бити водоотпорна. Такође, враћа се картица за складиштење података "MicroSD".

19.32 – Паметни телефон први пут ће имати технологију дуалне пикселизације која ствара слику као што то раде људске очи. Такође, нови уређаји јужнокорејског гиганта имаће опцију "Motion Panorama".

19.21 – У просеку, телефон проверавамо 150 пута дневно, зато ће нови „Самсунгови“ уређаји имати екране који ће бити упаљени стално! Уколико то желите.

19.12 –Провели смо месеце, каже један од челника одсека за планирање производа Џејсон Денисон, унапређујући три-де термаформинг процесе, да бисмо лакше спојили метал и стакло. Резултат: сада је камерa скоро у равни стакла на телефону.

19.03 – Почело је! Први на величанственој бини која је у центру сале (како би што више посетилаца могло да види новитете из близине) је Ди-Џеј Кох, који је у компанији већ више од 30 година.

18.46 – Шоу још није ни почео, а изненађење је већ ту! Вечерас ће бити представљена и опрема за виртуалну стварност. То је новинарима било јасно чим су ушли у салу јер су их на столицама чекала изненађења.

Нове звезде „Самсунгове“ галаксије представљене су у Барселони, вече уочи Светског конгреса мобилних технологија (Mobile World Congress), који се ове године одржава од 22. до 25. фебруара у том шпанском граду.

Упућени су тврдили да ће осим модела "Samsung Galaxy S7" бити представљен и "Samsung Galaxy S7 Edge", што се испоставило као тачно. Такође, причало се да ће бити и неких изненађења.

Од „Самсунгових“ модела, оцењивали су познаваоци мобилних технологија, очекује се врхунски квалитет, иновативни дизајн и померање граница.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
38° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару