Читај ми!

Колач, бојанка и песмица за рођендан

Руси ће данас, у организацији припадница женског фан-клуба „Путинова армија“, а поводом премијеровог рођендана, изабрати „најсексепилнији део Путиновог тела“. Владимир Владимирович рођендан проводи у радној атмосфери.

Владимир Владимирович Путин данас слави 59. рођендан.

Међу првима су рођендан руском премијеру честитале припаднице популарног женског фан-клуба „Путинова армија" које су му испекле колач и организовале гласање за „најсексепилнији део Путиновог тела", преноси у онлајн издању Russia Today.

Путинов портпарол Дмитриј Песков рекао је да Путин проводи рођендан „радно", а да од јуче прима честитке и поклоне.

Припадници покрета „Наши" су у част Путиновог рођендана организовали снимање филма у којем је учествовало око 2.000 људи. Они су запалили свеће и њима у једној московској улици формирали број 59, док су певали песму са рефреном: „Нажалост, рођендан је само једном годишње".

Аутори еротског календара са студенткињама Московског државног универзитета, који је израђен прошле године, у част 58. Путиновог рођендана, ове године су за премијера креирали бојанку „Дима и Вова", са доживљајима двојице дечака - Димитрија и Владимира.

Путин је рођен 7. октобра 1952. године у Лењинграду, 1975. дипломирао је на тамошњем универзитету, а затим се запослио у јавним органима безбедности.

Службовао је у бившој Демократској Републици Немачкој од 1985. до 1990. године, а затим је прешао на послове у администрацији Санкт Петербурга.

Од 1996. године, Путин прелази у Москву где почиње да ради за председничку администрацију, а од 31. децембра 1999. године постаје вршилац дужности председника.

За председника је први пут изабран 2000, а затим поново 2004. године. Премијер Русије постао је 2008.

Путин је кандидат владајуће партије „Јединствена Русија" за предстојеће изборе, 2012, а јединствена процена руске и светске јавности је да ће Путин убедљиво победити конкуренцију и освојити трећи мандат.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи