Читај ми!

Развлачење Терминатора

Аста ла виста пола моје имовине. Марија се развела због непомирљивих разлика, док тим преводилаца покушава да открије шта је „Сперминатор“ рекао. Само су неки од коментара који су неизбежни у забавном програму светских ТВ станица на рачун Арнолда Шварценегера.

Светски медији немају милости према некадашњем гувернеру Калифорније Арнолду Шварценегеру кога је после његовог признања да има ванбрачно дете Марија Шрајвер оставила, а затим и окончала брак.

Надимке „Терминатор" и „Говернатор", који је нарочито био популаран у време када се глумац изборио за позицију гувернера америчке савезне државе Калифорније, заменио је нимало ласкав „Сперминатор", а скечеви и вицеви су незаобилазан део готово свих шоу-програма, а не заостају ни писани медији ни они на Интернету. Ево нашег избора.

После првог већег брачног проблема Арнолда и Марије, пару ће бити потребан посредник, арбитар и преводилац.

Коментар славног глумца на развод после 25 година брака је кратак: "I'll be back - for my things" (Вратићу се по ствари).

У саопштењу за јавност Шварценегер је навео: „Аста ла виста пола моје имовине."

Арнолд Шварценегер и Марија Шрајвер били су у браку четврт века. У Холивуду четврт века је као 200 година у правом свету.

Пробали су, али ето шта се деси када се венчавају припадници различитих врста.

У Калифорнији је изузетно тешко одржавати ред. Не можемо да контролишемо чак ни Линдзи Лохан.

Да ли Арнолд има још негде које дете? Да ли је неко проверавао кућне помоћнице и дадиље у крају у којем живи Шварценегер?

Бивши супружници више не комуницирају. Право је чудо како су уопште почели.

Славни пар је у саопштењу објаснио разлоге разлаза. Марија је навела непомирљиве разлике, док тим преводилаца покушава да открије шта је Арнолд рекао.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару