Роузи најсексипилнија жена света

Магазин „Максим“ решио је дилему многих мушкараца поставивши Роузи Хантингтон-Вајтли на врх листе 100 најсексипилнијих жена. Овај Викторијин анђео и глумица оставила је за собом многе познатије даме попут Кејти Пери, Меган Фокс и нове британске принцезе Кетрин.

Један од најомиљенијих часописа мушкараца широм света, „Максим" (Maxim), у јунском издању доноси листу 10 најсексипилнијих жена, а судећи по његовом реномеу, нема места сумњи да је у рангирању било икаквих неправилности.

Викторијин анђео Роузи Хантингтон-Вајтли заузео је прво место и ласкаву титулу најпривлачније жене света.

Ова 24-годишња Британка одскора је ангажована и на филму, и то у новом делу Трансформерса (Transformers: Dark of the Moon), чија је премијера најављена за 1. јул.

Млада заводница је иза себе оставила много познатије даме из света филма, музике и светског џет-сета.

Тако је војвоткиња од Кембриџа и супруга принца Вилијама, Кејт, заузела 26. место, Меган Фокс 17, а Скарлет Јохансон 14.

Ипак, најоштрија конкуренција била је међу првих 10, где су се нашле Натали Портман (осма), Ен Хатавеј (седма), израелски модел Бар Рафаели (шеста), Мила Кунис (пета), Камерон Дијаз (четврта) и Кејти Пери (трећа).

Вицешампионка је код нас мало позната 31-годишња америчка комичарка, ТВ лице и манекенка Оливија Ман.

Уколико било ко сумња у квалитете првопласиране даме, на увид смо му ставили рекламу британске куће доњег веша "Agent Provocateur", у којоj се мушкарци упозоравају шта им се може десити ако забораве на Дан заљубљених, а у којој Роузи блиста са минималном количином одеће.

Признајемо, морали смо благо да је цензуришемо.

Изазовна манекенка и глумица је изјавила да је веома почаствована титулом и да мисли да ће јој она донети доста забаве. Ако је судити по мишљењу мушкараца широм света, сигурно хоће.

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару