Ријана, отворенија него икад!

Ако набавите примерак најновијег издања „Ролинг стоун” магазина са Ријаном на насловној страни, изненадиће вас садржај интервјуа у коjeм млада певачица потпуно отворено говори о сексуалном животу, односу са Крисом Брауном и многим другим стварима.

Ново издање Ролинг стоун (Rolling Stone) магазина доноси интригантни интервју са ритам и блуз певачицом Ријаном, у којем говори о својим афинитетима у спаваћој соби, разлозима због којих није уложила жалбу на укидање забране приласка Крису Брауну и другим детаљима из приватног живота.

„То је моја одлука", изјавила је црвенокоса певачица у вези са суђењем бившем дечку, Крису Брауну. „Не значи да ћемо се помирити, нити икада поново комуницирати, само нисам хтела да утичем на судију."

Музичка звезда пореклом са Барбадоса истакла је да се са Брауном није чула веома дуго.

„Што се мене тиче, не морамо више никада да разговарамо. Ја само нисам хтела да му више угрожавам каријеру, јер оно што је урадио била је приватна ствар и нема никакве везе са његовим послом. Одлука суда да не сме да ми се приближи на мање од сто стопа, значило је да не може да наступа на доделама награда и то му је сигурно тешко пало."

Коментаришући свој хит S&M, који је подигао велику прашину у јавности због текста и видеа који је уследио, певачица је објаснила да има аутобиографског садржаја.

„Потчињавање у спаваћој соби је заиста забавно. Могу да будем мала дама, док је неко други мачо и одговоран за све. То ми је интересантно, волим и да будем лупкана по задњици или везана", рекла је певачица магазину, додајући да све треба да буде спонтано.

„Понекад сте расположени за бичеве и ланце, али их нисте унапред испланирали и онда морате да прекинете и одете да их нађете, зато је боље сналазити се са чим имате - рукама на пример."

Позната певачица увелико ради и на снимању филма - игра експерта за наоружање у адаптацији игре Battleship. Снимање је укључивало егзотичне дестинације, али и боравак на броду са 350 људи и само једним заједничким купатилом, мада режисер Питер Берг тврди да је певачица све то поднела са осмехом.

Планирано је да приказивање филма у биоскопима почне маја 2012. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару