Читај ми!

И војвоткиње преправљају хаљине – Меган (поново) у креацији Каролине Ерере

Супруга принца Харија је за хуманитарно гала вече у Лос Анђелесу одабрала црвену хаљину коју је већ носила на једном догађају пре три године. Креација је овог пута била доста другачија у доњем делу.

Меган, војвоткињa од Сасекса, ретко прави модне грешке, нарочито од када је у њен живот ушао принц Хари.

Свако њено појављивање у јавности прате љубитељи модних дешавања како би се обавестили о новим трендовима или да би проверили колико некадашња глумица поштује модне диктате.

Протеклог викенда, указала се ретка прилика да видимо Меган у гардероби коју је већ носила у јавности.

Војвоткиња је била међу званицама гала вечери посвећеној дечјој болници у Лос Анђелесу, а носила је црвену хаљину чувене венецуеланске креаторке Каролине Ерере, у којој је била на једном догађају пре три године.

Иако је за већину мушкараца и жена сасвим уобичајено да се у разним приликама појаве у свечаној одећи коју су већ носили негде, за оне који су пред очима јавности правила су нешто другачија.

У покушају да се подстакне дебата о одрживости у моди, недавно су славне особе, као што су Кејт Бланчет, Гвинет Палтроу и Били Ајлиш, као и неке припаднице европских краљевских породица, одлучиле да поново носе одећу у којој су се већ појављивале на црвеним теписима.

Изглед војвоткиње од Сасекса је, међутим, претрпео неколико значајних промена. Када је први пут представила црвену креацију Каролине Ерере на свечаности у Њујорку пре три године, то је била хаљина са богатим вишеслојним доњим делом са шлепом.

Гламурозан изглед употпунила је сатенским ципелама са високим потпетицама и дискретним дијамантским минђушама.

Овог пута, међутим, Меган је била у хаљини која је имала идентичан горњи део, али је доњи део једноставно пратио линију тела. Дубоки шлиц је и у овој верзији тоалете био централно постављен.

Војвоткињина коса је била пуштена, а од накита је носила само прстење и Картјеову наруквицу. 

Иако је научила да се облачи унутар строгих правила краљевске породице, војвоткиња је, нарочито након разлаза са мужевљевом родбином и одласка у Америку, стил прилагодила оном који је гајила пре удаје за принца Харија.

Прошлог септембра, на церемонији затварања Инвиктус игара у Диселдорфу у Немачкој, носила је смарагдну чипкану хаљину са отвореним раменима. У скорије време, током посета Нигерији и Колумбији, Меган се одлучила за шарену хаљину са бретелама.

Преправљена црвена хаљина Каролине Ерере и распуштена коса, као и изузетно дискретан накит, поручују мање строг приступ вечерњем дрес коду, нарочито у поређењу са периодом када је била члан краљевске породице.

уторак, 08. октобар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи