Читај ми!

Комбинезони, комбинезони – модни стил Шарлен од Монака све чешће на мети критика

Зашто се пратиоцима краљевске моде не допадају комбинезони принцезе Шарлен од Монака?

Није тајна да су комбинезони у тренду, а нису им одолеле ни припаднице краљевских породица, нарочито оне вишег и атлетског стаса, којима најлепше и пристају. Међутим, једној од њих овај комад гардеробе посебно је прирастао срцу. 

Шарлен од Монака, бивша јужноафричка олимпијска пливачица, супруга принца Алберта од Монака, у последње време буквално не излази из комбинезона.

Сваки дан неки нови бренд, углавном по принципу – што скупље то боље. 

Да не спада баш у штедљиве припаднице краљевских породица, то сви знају, јер је годинама на врху листе највећих „расипница“ на крају године, увек у прескупој брендираној гардероби, коју готово никад не носи поново. У прошлој години, како је прерачунао портал Ufo no more, на гардеробу је потрошила 370.000 евра, а у 2022. чак 740.000. 

Овог лета њен избор су углавном били комбинезони, које је бирала и за појављивања током Олимпијских игара у Паризу. 

Иако јој овај одевни предмет иначе изузетно добро стоји, комбинезони које је носила у последњих десетак дана нису се много допали пратиоцима краљевске моде. Два шарена комбинезона сличних браон-црно-белих нијанси и геометријских шара, иначе престижног бренда Дијане фон Фирстенберг, посебно су се нашла на мети критика. 

За први, лежерног кроја и потпуно откривених рамена, који је шљампаво висио између ногу и чинио да њено, иначе лепо извајано тело, изгледа потпуно безоблично, готово нико није имао речи хвале. И дезен, који проширује фигуру, а посебно крој, који чини ноге краћим, добили су једно велико „Не“.

Мало мање критика изазвао је други сличан широки комбинезон истог бренда, такође без рукава, али нацигован у горњем делу, који је чинио њена импресивна пливачка рамена још ширим. 

Ни елегантни асиметрични црвени комбинезон непознате марке, који је обукла у међувремену на манифестацији Монегашки пикник, није прошао много боље међу пратиоцима краљевске моде. Углавном им није био примерен начин како је откривао раме и затезао се преко груди. 

Наравно, било је и оних који сматрају да су негативни коментари малициозни и да је принцеза изузетно лепа жена којој све добро стоји, али су се готово сви сложили да је у последње време мало „опседнута комбинезонима“.

А сигурно је и да Шарлен не мари много за коментаре и да јој је вероватно много важније да се у оном што носи осећа добро. 

недеља, 15. септембар 2024.
11° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи