Читај ми!

Једном од лекара оптужених за смрт Метјуа Перија забрањена лекарска пракса, изјавио да се каје

Једном од лекара који су међу петоро људи који су оптужени за смрт услед предозирања кетамином глумца Метјуа Перија, Марку Чавезу, федерални суд у Лос Анђелесу забранио је да се бави лекарском праксом.

Чавез се појавио пред федералним Окружним судом у Лос Анђелесу због оптужби за заверу и илегалну дистрибуцију кетамина, а дозвољено му је да остане на слободи уз кауцију од 50.000 долара, преноси Ројтерс.

Доктор Чавез је раније потписао споразум са федералним тужиоцима о признавању кривице, а као део тог аранжмана, одузет му је пасош и забрањено му је да обавља лекарску праксу.

Чавезов адвокат је изјавио да се његов клијент каје због тога што је преминуо неко ко је тражио лекарску помоћ.

Други лекар који је оптужен у случају смрти америчког глумца, Салвадор Пласенсија, изјаснио се да није крив.

И саоптужена Јасвен Санга, позната као краљица кетамина, за коју су власти рекле да је продала дрогу Перију неколико дана пре његове смрти, изјаснила се да није крива.

Пре две недеље, пет особа је ухапшено и оптужено за смрт Метјуа Перија, укључујући глумчевог личног асистента и два поменута лекара.

Пери, популарни Чендлер из серије Пријатељи, преминуо је са 54 године у октобру 2023. од акутних последица предозирања кетамином и других фактора услед којих је изгубио свест и удавио се у својој хидромасажној кади, наводи су из обдукционог извештаја из децембра 2023. године. 

субота, 31. август 2024.
29° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару