Читај ми!

Лејди Гага – гламурозни модни шоу у Паризу – у њеном стилу звезде на сцени

На отварању Олимпијских игара у Паризу, наступила је Лејди Гага одевена раскошно, у необичном модном стилу, на који је већ навикла публику широм света. Њен наступ, као и увек, био је доживљај.

У граду на Сени, позната америчка певачица и глумица Лејди Гага појавила се у креацији модне куће "Ив Сен Лорана". Њен наступ био је динамичан, а она на сцени окружена плесачима и розе перјем. У платинасто плавој боји косе имала је два пера, јаку шминку, избељене обрве и јарко црвени руж.

Одевена у елегантну црну хаљину, огрнута розе перјем, које је одбацила током наступа и остала у црном корсету и уском шортсу модне куће "Диор". Гламурозним корацима сишла је на сцену степеницама. На свечаности отварања извела је нумеру Едит Пјаф “La Vie En Rose”, коју је отпевала и у филму Звезда је рођена из 2018. године.

Публика је поздравила бурним аплаузом, а део наступа била је и нумера коју је Лејди Гага извела на клавиру.

У званичном саопштењу за јавност церемоније отварања, наводи се да Гагин наступ одаје почаст „кабареима, музичким салама и ревијама по којима је позната Француска".

На свом профилу на друштвеним мрежама после гламурозног наступа Лејди Гага се захвалила Организационом комитету Олимпијаде за позив учешћа на церемонији отварања Олимпијских игара у Паризу.

"Такође сам захвална што ме је организациони комитет Олимпијаде замолио да отпевам тако посебну француску песму — песму у част француског народа и његове богате историје уметности, музике и позоришта. Ову песму је отпевала Зизи Жанмер, рођена у Паризу као француска балерина.

Свој опуштени стил одевања Лејди Гага показала је доласком у Париз. Испред хотела у коме је одсела појавила се у фармеркама опуштеног кроја и блејзеру који је изгледа неки број већи. Захвалила се људима који су дошли да је поздраве и најавила да ће се поздравити са Парижанима пре него што отпутује кући. 

На свечаности отварања Олимпијских игра у Паризу наступила је и Селин Дион, коју је публика бурно поздравила.

Била је ексцентрична и провокативна у школи

Право име Лејди Гаге је Стефани Џерманота. Рођена је у САД, у Њујорку, а њена породица има италијанско порекло.

Своје уметничко име добила је због песме „Радио га-га“, коју изводи група Квин.

Како је често истицала у медијима, била је током школовања сјајан ђак, али помало провокативна, ексцентрична… често несигурна. Због тога су јој се вршњаци ругали и исмевали је.

Имала је четири године када је почела да свира клавир.

Глумила је у серији Сопранови. Наступала је и у Њујоршким клубовима, писала је песме за Бритни Спирс, разне музичке брендове.

У свој стил одевања увек је уносила необичност и слободу.

Иако је у њеном животу музика била доминантна, Лејди Гага се није одрекла глумачке каријере. За сјајну глуму награђена је Златним глобусом, Оскаром, Гремијем и Бафтом.

 

понедељак, 29. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару