Читај ми!

Популарност Џеј Дија Венса не јењава: мемоари му "иду ко алва", Анистон: Господине Венс, молим се за Вашу кћер

Мемоари републиканског потпредседничког кандидата Џеј Дија Венса "Горштачка елегија: Мемоари о породици и култури у кризи" продати су у више од 600.000 примерака од када га је Доналд Трамп промовисао за кандидата 15. јула, објавила је данас издавачка кућа Харпер Колинс. Глумица Џенифер Анистон, једна је од многих који ових дана деле и коментаришу његове изјаве из интервјуа на Фокс њузу 2021. године кад је био гост код Такера Карлсона.

Популарност Џеј Дија Венса не јењава: мемоари му "иду ко алва", Анистон: Господине Венс, молим се за Вашу кћер Популарност Џеј Дија Венса не јењава: мемоари му "иду ко алва", Анистон: Господине Венс, молим се за Вашу кћер

Таленат за шоу бизнис и свакодневну производњу интригантног политичког ријалитија бивши амерички председник Доналд Трамп је показао и када је за свог потпредседничког кандидата именовао Џеј Дија Венса, мада му често и стварност иде наруку.

О томе говоре и последњи подаци о продаји Венсових мемоара, као и интересовање за интервјуе и изјаве које је Венс давао претходних година. Укратко, Џеј Ди Венс је у жижи пажње америчке јавности, хваљен или куђен.

Наиме, портпарол издавачке куће рекао је за Асошијетед прес да је продаја мемоара који су објављени још 2016. године и по којима је Џеј Ди Венс постао познат широм САД, нагло порасла последњих дана и да више од 600.000 продатих примерака укључује, поред штампаних књига и аудио књиге и е-књиге.

Пара на пару иде

"Штампамо стотине хиљада примерака да бисмо испунили потражњу наших малопродајних партнера", навела је издавачка кућа. Венсова књига је и пре него што га је Трамп именовао за републиканског потпредседничког кандидата била бестселер и продата је у милион примерака.

Венс у својим мемоарима говори о детињству у Охају и коренима његове породице у руралном Кентакију.

Велику пажњу је последњих дана изазвао и Венсов интервју из 2021, за Фокс њуз, у емисији "Tucker Carlson Tonight" који је много пута подељен од када је Венс изабран за Трамповог потпредседничког кандидата за председничке изборе у новембру, пише Би-Би-Си. Посебно због његових непримерених коментара да Америку воде људи који немају децу, него "гаје мачке". 

Данас је на поменути интервју реаговала глумица Џенифер Анистон на свом Инстаграм профилу. 

„Стварно не могу да верујем да ово изговара потенцијални потпредседник САД. Све што могу да кажем је… господине Венс, молим се да ће ваша ћерка бити довољно срећна да и сама има своју децу једног дана“, написала је Анистон на Инстаграму.

Венс има двогодишњу ћерку и два сина.

"Мачкари без деце воде земљу"

„Надам се да Ваша кћер неће морати да се окрене вантелесној оплодњи као другој опцији. Јер и то покушавате да јој одузмете“, написала је Анистон.

Глумица је, раније, говорила о својој борби да зачне путем вантелесне оплодње, а прошлог месеца Венс је гласао против предложеног закона демократа који гарантује приступ вантелесној оплодњи широм земље.

У интервјуу за Фокс њуз 2021, Венс је критиковао потпредседницу Камалу Харис, јер нема биолошку децу.

Казао је да САД води „гомила мачкара без деце, који имају бедне животе и имају бедне изборе, па хоће и остатак земље да учине беднима“.

„Погледајте Камалу Харис, Пита Бутиџиџа, Александрију Оказио-Кортес, целу будућност демократа контролишу људи без деце. Каквог смисла има да предамо земљу људима који немају директни залог за будућност“, казао је он тада.

 

петак, 26. јул 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару