Читај ми!

Дуго непризната принцеза Делфин поново украла шоу на прослави белгијског националног празника 

Делфин од Белгије, дуго непризната ванбрачна ћерка бившег краља Алберта, поново је својим модним издањем засенила прославу националног празника, упутивши помало ироничну поруку љубави која доживљава преображај. 

Дан државности сваког 21. јула у Белгији је посебно свечан дан. Миса у катедрали у Бриселу, војна парада, концерт, посебно атрактиван вечерњи шоу дронова, савршена премијерна модна издања елегантне краљице Матилде, супруге краља Филипа…

Но, од пре три и по године, када се краљевској породици придружила и ванбрачна ћерка бившег краља Алберта, сада 55-годишња принцеза Делфин, после двадесетогодишње мукотрпне правне борбе да јој се призна тај статус, Дан државности више није исти. Сви се питају шта ће ова неконвенционална уметница том приликом да обуче и какву ће поруку својом креацијом да пошаље. 

И прошле године њен избор је изазвао бројне полемике на друштвеним мрежама, јер се појавила у хаљини од шареног свиленог материјала са детињастим узорком срца, који је сама дизајнирала, а чији је крој неодољиво подсећао на хаљину коју је непосредно пре тога носила Кејт Мидлтон.

Стекли смо утисак да интригантна полусестра белгијског краља воли да подигне прашину и да се дискретно подсмева монархији и животном стилу краљевских породица, разбијајући устаљене шаблоне и уносећи у њих мало живости.

Пре две године је такође изазвала згражавање традиционалних монархиста учешћем у ријалитији програму Плес са звездама. 

За јучерашњу прославу Дана државности принцеза се дуго припремала и данима унапред најављивала своје премијерно модно издање које је, по њеној идеји, осмислио цео креативни тим.

Упадљиви комплет панталона са горњим делом и шеширом израђен је у комбинацији материјала у дречавој црвеној и пинк боји, са великом апликацијом лептира са предње стране и натписом „Љубав" на леђима.

Делфин је појаснила да је њена порука љубав, која позитивно еволуира и доживљава преображај, попут лептира. Да не би било забуне коме је порука намењена, на свом Инстаграм профилу уочи празника поставила је породичну фотографију, што иначе ретко чини. На слици је Делфин са супругом и двоје деце у друштву свог оца краља Алберта и маћехе краљице Паоле.

На официјелном Инстаграм налогу белгијске краљевске породице, међу мноштвом постова са прославе националног празника, с муком смо тражили неку фотографију принцезе Делфин. Постоји само једна, издалека, током параде.

понедељак, 22. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару