Читај ми!

Шљампаво, старомодно, голе ноге и портикла – краљевски модни промашаји јуна

Одабрали смо неколико модних комбинација припадница краљевских породица које су изазвале највише негативних коментара на друштвеним мрежама током овог месеца. 

Јун је на измаку, а био је то узбудљив месец кад је краљевска мода у питању.

Пет дана краљевских коњичких трка у Аскоту били су карневал стила и раскошних шешира, а претходно је спектакуларно елегантно издање принцезе од Велса, на паради поводом краљевог рођендана, после пола године одсуства из јавности због болести, побрало медијску пажњу и симпатије широм света.

Посведочили смо и јубилеју, 25-годишњици владавине јорданског краља, где се краљица Ранија није прославила избором хаљине, а пратиоце краљевске моде својим „женским" издањем увеселио је и будући зет норвешког краља, самозвани амерички шаман, Дурек Верет.

Последњег дана јуна, одабрали смо неколико модних комбинација које су овог месеца биле највећи „промашаји" и изазвале највише негативних коментара на друштвеним мрежама.

Каролина од Монака

Принцеза Каролина од Монака, старија сестра принца Алберта, суверена мале кнежевине, обично важи за елегантну и децентну даму, која је лепоту и стил наследила од мајке, холивудске диве Грејс Кели. Руку на срце, није баш често ни на врху листе најбоље одевених, јер је њен стил углавном неупадљив. За неке приимерен годинама, за неке досадан.

Међутим, у једном од последњих појављивања у јавности, побрала је углавном негативне коментаре пратилаца краљевске моде, појавивши се у прешироким шљампавим панталонама, чије су се ногавице, попут шлепа вукле иза белих патика. Комбинацију неколико нијанси беле боје допунила је такође широким ноншалантним блејзером, испод којег је носила романтичну лепршаву блузу са чипком, што је додатно појачало утисак да носи нешто туђе.

Нина од Грчке

Принцеза Нина од Грчке, богата наследница из Швајцарске и супруга згодног грчког принца Филипоса, не може да се баш похвали модним укусом и неко је ко се на листама најгоре одевених налази често.

Њен одабир за краљевске коњичке трке у Аскоту добио је на друштвеним мрежама велико „не". 

Нина је обукла жуту широку набрану хаљину са горњим делом од веза, бренда Адам Липес, која је изгледала попут завесе, старомодно и гломазно. Пратиоци краљевске моде нису имали милости. Рекли су да је хаљина попут одеће за труднице из осамдесетих година прошлог века, да ју је скроз „прогутала" и да 39-годишњој Нини „додаје" педесет година.

Највише коментара изазвала је цена од вртоглавих 7.300 долара, па су закључили да новцем не може да се купи и укус и да би се принцези више исплатило да за тај новац коначно ангажује доброг стилисту.

Стефани од Луксембурга

Супруга луксембуршког престолонаследника, принцеза Стефани, увек делује скромно и неупадљиво, и најчешће је у сенци темпераментне свекрве кубанског порекла, велике војвоткиње Марије Терезе, која је додуше често на листи скупо, а лоше одевених припадница краљевских породица. Имала је супруга великог војводе Анрија и овог месеца пар модних „бисера ", али смо је овог пута поштедели. 

Место на листи, међутим, заслужила је снаха, која се на једном од догађаја поводом националног празника, појавила у шареним лежерним панталонама и горњем делу крупног цветног дезена, иначе креацији престижног белгијског модног бренда Натан, који је обично непогрешиви избор и холандске краљице Максиме и белгијске краљице Матилде.

Међутим, за Стефани њихова креација није била адекватна, и као да ју је „појела", а сам дезен је помало несрећно уклопљен, па су многи пратиоци приметили да изгледа као да принцеза носи - портиклу!

Најчешћа опаска је била да је Натан бренд примеренији старијим, али и екстравагантнијим дамама од Стефани, а било је и злобника који су прокоментарисали да принцеза све више поприма свекрвин стил.

Зара Тиндал

Унука краљице Елизабете и бивша шампионка коњичког спорта, Зара Тиндал, својим стилом увек побере симпатије, поготово кад се појави и са супругом, чувеним бившим рагбистом, Мајком Тиндалом.

Папараци су забележили њену недавну посету болници, због незгоде њене мајке, принцезе Ане, коју је ударио коњ, а одевна комбинација коју је том приликом обукла, кратки шортс и кошуља од џинса, изазвали су опречне коментаре на друштвеним мрежама.

Једни су сматрали да Зари одлично стоји тај спортски стил и да изгледа баш опуштено и фит, док је другима засметао прекратак шорц и оценили су да је то превише „голотиње" у јавности за једну припадницу краљевске породице.

Додуше, Зара Тиндал не спада у радне чланове британске краљевске породице, па не мора да робује протоколима и може да обуче шта год јој је воља. Па чак и да покаже своје мишићаве ноге.

недеља, 30. јун 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару