Читај ми!

Кејт Мидлтон први пут у јавности након шест месеци и објаве да болује од рака

Британија данас прославља рођендан краља Чарлса, али главна звезда је његова снаха,  принцеза од Велса.

Кејт Мидлтон први пут у јавности након шест месеци и објаве да болује од рака Кејт Мидлтон први пут у јавности након шест месеци и објаве да болује од рака

Откако је пре три месеца објавила да болује од рака, јавност с великом пажњом прати сваки наговештај вести о Кејт Мидлтон. Јучерашња најава да ће се, после више од шест месеци одсуства од краљевских обавеза, појавити на прослави краљевог рођендана,  традиционалној паради Trooping the colour, изазвала је одушевљење широм Уједињеног Kраљевства, али и шире, као доказ да се њено здравствено стање поправља.

У поворци краљевских кочија Кејт Мидлтон је седела уз своје троје деце, принчеве Џорџа и Луија и принцезу Шарлот, одевена у децентну белу хаљину Џени Пекам са црном машном и адекватни шешир Филипа Трисија. 

У белом је данас била и краљица Камила, а цела краљевска породица поздравила је са балкона Бакингемске палате одушевљену масу људи, која се окупила упркос киши.

Краљ Чарлс, коме је такође дијагностикован рак, али који се вратио дужностима крајем априла, није као претходних година јахао на коњу током параде, него је седео поред супруге у кочији.

На коњу је, као увек до сада била његова сестра, принцеза Ана. 

уторак, 18. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије