Чувена Саманта и 14 година млађи партнер засенили присутне на ревији у Њујорку

Глумица Ким Катрал, популарна Саманта из серије „Секс и град“, на модној ревији Александра Ванга у Њујорку појавила се са својим дечком Раселом Томасом.

Пар се ретко појављује у јавности, па је привукао знатижељне погледе посетилаца. Саманта је за догађај одабрала црни сако и мини хаљину, високе потпетице, док је њен партнер такође одабрао одело у црној боји.

Пар је позирао фотографима држећи се за руке. Саманта је још једном показала свој стил, шарм и непролазну лепоту у 67. години.

„За жену у шездесетим годинама, у којима сам ја сада, највећи изазов је да остане природна, каква јесте, како би могла да настави да ради. Идол ми је била моја мајка, која ме је научила да се борим за себе и да не допустим другима да ме контролшу. То је једна од важнијих лекција за младе жене“, истакла је Саманта у свом интервјуу за Вог.

Глумица је свог партнера упознала 2016. године када је снимала рекламу о здрављу на Би-Би-Сију. Расел Томас је инжењер звука. Од тада су нераздвојни и живе на релацији Њујорк – Лондон – Канада.

Иако су се забављали седам година, Катрал и Томас се држе прилично уздржано када су у питању јавни наступи. Међутим, глумица је опширно причала о њиховој разлици у годинама, напомињући да је „лако" излазити са Томасом.

„Веома ми је пријатно у његовој близини“, рекла је у подкасту Модерна љубав у јуну 2023. „Он је петарда. Има опасан смисао за хумор, и пријатан је за очи!”

Пре везе са Томасом, глумица се удавала три пута.

Александар Ванг је кинеско-амерички модни дизајнер који се са 18 година преселио у Њујорк где је похађао Парсонс школу за дизајн.

После две године образовања на овој школи, 2005. године одлучио је да покрене сопствени модни бренд, који су углавном чиниле колекције трикотаже.

четвртак, 20. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије