Читај ми!

Сестра принцезе од Велса као "манекенка" за купаће костиме  

Пипа Мидлтон, сестра принцезе од Велса, пуни ових дана странице таблоидне штампе, позирајући папарацима у купаћим костимима током одмора на Карибима.

Док је британска јавност забринута због здравственог стања принцезе од Велса, која се још опоравља од операције абдомена и вратиће се редовним краљевским дужностима тек после Ускрса, фотографије њене сестре сугеришу да разлога за бригу нема.

Пипа Мидлтон се већ дуже са породицом одмара и ужива на Карибима, где родитељи њеног супруга имају луксузан хотелски комплекс. Не устручава се да покаже спортски мишићаво тело у минималним купаћим костимима, које попут манекенке мења, на радост папараца, који се ту "случајно" задесе. 

Бели, зелени, плави, боје коже… у последњих недељу дана британски медији су пребројали да је измењала купаће костиме и наочаре у вредности од најмање 2.000 фунти.

Иако у себи нема ни капи краљевске крви, због родбинских веза са британском краљевском породицом редовно је тема Инстаграм постова пратилаца краљевске моде, поготово кад је оскудно одевена.

Као мајка троје мале деце, 40-годишња Пипа очигледно ужива у томе да покаже своју физичку форму, па њене фотографије док скаче у воду или плива са децом пуне ступце светских таблоида. Мало егзибиционизма и медијске пажње није на одмет, бар док се сестра не врати с боловања и преузме "трон". 

петак, 31. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије