Краљ Чарлс је „изузетно добро“, тврди краљица Камила

Британски краљ Чарлс је „изузетно добро", рекла је његова супруга краљица Камила, у свом првом јавном ангажману од када је 75-годишњем монарху дијагностикован рак.

Разговарајући са донаторима на добротворном концерту у Солсберију, у катедрали у јужној Енглеској, Камила је рекла да је Чарлс дирнут порукама подршке јавности.

„Он је изузетно добро, имајући у виду околности. Веома је дирнут свим писмима и порукама, огромна подршка стиже са свих страна", додала је.

Чарлсов син и престолонаследник, принц Вилијам, захвалио је британској јавности на порукама подршке, како његовом оцу, тако и његовој супрузи Кејт која је недавно оперисана.

Кејт (42) је подвргнута планираној операцији абдомена 16. јануара, а затим провела две недеље у болници. До Ускрса је одложила своје јавне дужности, и на кућном је опоравку.

Убрзо пошто је обелодањена вест о хоспитализацији принцезе, објављено је и да је краљ Чарлс подвргнут лечењу увећане простате. Уследило је саопштење Бакингемске палате о томе да су накнадни тестови открили да монарх заправо има за дијагнозу – канцер.

Принц Вилијам и краљица Камила сада су, пише Ројтерс, под већим обавезама него иначе, услед новонасталих околности.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво