Читај ми!

Емотивним порукама Џенифер Анистон и Дејвид Швимер опростили се од Метјуа Перија

Џенифер Анистон, која је у серији „Пријатељи“ играла Рејчел Грин, у поруци посвећеној Метјуу Перију истиче да га је много волела и да је дубоко повређена његовим одласком. Њихов колега из ситкома Дејвид Швимер захвалио је покојном глумцу за „десет невероватних година смеха и креативности“.

Звезде серије Пријатељи, Џенифер Анистон и Дејвид Швимер, смогли су снаге да се опросте од колеге и пријатеља Метјуа Перија који је преминуо 28. октобра.

Одлазак глумца којег смо заволели као Чендлера Бинга веома је погодио Анистонову.

„Бити принуђен да се опростиш од нашег Метија је луди талас емоција који никада раније нисам искусила. Сви ми доживљавамо губитак у неком тренутку живота. Губитак живота или губитак љубави. Бити у стању да заиста будете преплављени тугом омогућава вам да осетите тренутке радости и захвалности што сте волели некога тако дубоко. А ми смо га дубоко волели“, навела је америчка глумица у објави на Инстаграму.

Према њеним речима, Метју је био део ДНК групе: „Увек је било нас шесторо. Ово је била изабрана породица која је заувек променила ток онога ко смо били и какав ће бити наш пут. Мети је ЗНАО да воли да засмејава људе. Како је сам рекао, ако није чуо ‘смех’ мислио је да ће умрети. Његов живот је буквално зависио од тога. И успео у томе. Све нас је засмејавао. И то јако.“

Глумица открива да је, током последњих неколико недеља, поново читала поруке које је размењивала са Метјуом Перијем и да се наизменично смејала и плакала.

„Чуваћу их заувек. Наишла сам на једну поруку коју ми је једног дана послао ниоткуда. То све говори“, написала је Анистонова и упутила пратиоце да погледају другу фотографију која прати објаву на којој се налази порука о којој је говорила.

На крају, Џенифер поручује Метију да га воли, да зна да је пронашао мир и да га више ништа не боли.

„Разговарам с тобом сваки дан. Понекад те скоро чујем како говориш ‘Можеш ли БИТИ луђа?’ (Could you BE any crazier?)“, навела је глумица у емотивном писму подсећајући на начин на који је Чендлер наглашавао речи и поручила „малом брату“ да се одмори.

Осим заједничке фотографије и поменутих порука, Џенифер је додала и инсерт из серије Пријатељи у којем се њихови ликови опраштају.

Готово у исто време, на Инстаграму се огласио и Дејвид Швимер, планетарно популаран по улози Роса Гелера.

Швимер се обраћа Метију и захваљује му на десет невероватних година смеха и креативности.

„Никада нећу заборавити твој беспрекоран комични тајминг и извођење. Могао си узети досадан дијалог, обликовати га по сопственој вољи и за резултат добити нешто потпуно оригинално и неочекивано и зачуђујуће смешно“, навео је глумац.

У објави Швимер наводи да је Метју имао огромно срце које је несебично делио са свима њима, тако да су од шесторо странаца могли да направе породицу.  

О фотографији двојице глумаца која прати поруку, Швимер каже да је забележила један од омиљених заједничких тренутака: „Сада чини да се смејем и тугујем у исто време“.

Завршавајући опроштајну поруку, Швимер каже да замишља Перија „негде горе“, у истом белом оделу, са рукама у џеповима како гледајући унаоколо изговара (у Чендлеровом стилу): „Је л’ могло да БУДЕ више облака?“

Мет Лебланк и Кортни Кокс су такође поделили своје успомене са Перијем

Кортни Кокс, која је у серији Пријатељи била Чендлерова жена, опростила се од свог „пријатеља“ уз снимак неизмонтиране сцене која је означила почетак њихове филмске везе како би открила колико су уживали радећи на серији.

„Тако сам захвална за сваки тренутак који сам имала са тобом, Мети, и недостајеш ми сваки дан.

Када радите са неким тако блиско као што сам ја радила са Метјуом, постоје хиљаде тренутака које бих волела да могу да поделим. За сада, ево једног од мојих омиљених.

Да дамо мало позадинске приче, Чендлер и Моника је требало да оду на излет у Лондон, на једну ноћ. Али због реакција публике, то је постао почетак њихове љубавне приче.

У овој сцени, пре него што смо почели да снимамо, шапнуо ми је да изговорим једну смешну реченицу. Често је радио такве ствари. Био је забаван и љубазан.“

Мет Лебланк који је глумио Џоија, Чендлеровог цимера, огласио се објавом на Инстаграму уз низ заједничких фотографија са Метјуом Перијем.

„Метју, тешка срца се опраштам. Време које смо провели заједно је, искрено, међу омиљеним тренуцима у мом животу. Била ми је част делити сцену са тобом и звати те пријатељем. Увек ћу се смејати када помислим на тебе и никада те нећу заборавити. Никада. Рашири крила и полети, брате – коначно си слободан. Пуно љубави. И претпостављам да задржаваш 20 долара које ми дугујеш“, написао је он алудирајући на сцене из серије и растужио многе.

среда, 17. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару