Читај ми!

Ал Пачино и његова 54 године млађа девојка деле старатељство над сином

Глумац и његова девојка Нур Алфалах постигли су судски договор око старатељства, издржавања, распореда виђања и образовања над њиховим четворомесечним сином Романом.

Популарни глумац платио је све трошкове адвокатских услуга, као и судске трошкове за девојку Алфалак. У списима се нашла и потврда да је Ал Пачино биолошки отац детета.

Пар је поднео захтев суду за заједничко родитељство, али је и даље у романтичној вези, па гласине о њиховом крају љубави нису оправдане, преноси Fox News.

Романса између Пачина и Нур Алфалах наводно је почела у априлу 2022. године када су виђени како заједно вечерају у једном ресторану, мада поједини медији тврде да се забављају још од пандемије, пренео је Скај њуз.

Нур Алфалах је у јуну 2023. године родила дечака Романа, који је њено прво дете.

Пачино има троје деце из претходних веза: Џули, Антона и Оливију. Најстарија ћерка Џули Пачино је рођена 1989. године у Квинсу у Њујорку, и као и отац пробила се у индустрију забаве и сада је продуценткиња и редитељка.

Антон Пачино, рођен је у Лос Анђелесу 2001. године и има сестру близнакињу Оливију. Антон се не појављује често у јавности, али зато је Оливија активно присутна на друштвеним мрежама.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво