Читај ми!

Мемоари Бритни Спирс – са 19 година затруднела са Џастином Тимберлејком, абортирала, па је оставио преко поруке

Америчка поп звезда Бритни Спирс суочила се са многим искушењима. Живот јој нимало није био ружичаст, а сада је у тек објављеним мемоарима, открила још неке шокантне детаље који су заувек оставили трага.

Током живота је била објекат ниподаштавања и исмевања. Док је још била тинејџерка новинари су је запиткивали о величини груди и сексуалном животу. Као одрасла жена била је заробљена под старатељством свог оца.

Тринаест година није могла да види своја два сина без одобрења. Одузета јој је возачка дозвола. Није могла да бира шта ће јести, а забрањено јој је било да пије чак или кафу. Када је желела да јој се одстрани контрацептивни уређај, захтев јој је био одбијен.

Старатељство је укинуто тек пре две године.

У раној фази своје каријере и изласком албума … Baby One More Time, чинило се да Бритни има све, али нови мемоари откривају једну потпуно другачију слику.

Тајни абортус

И књизи The Woman In Me говори о тајном абортусу којем се подвргла када је имала 19 година и затруднела са тадашњим дечком – Џастином Тимберлејком.

Објашњава како је остала у сузама након што је одлучила да обави захват у очајничком покушају да сакрије абортус од јавности и породице.

Било је важно да нико не сазна за процедуру, што је подразумевало да се све обави у кући“, пише певачица.

Присећајући се самог захвата, каже да је бол био веома мучан.

Плакала сам и јецала током читаве процедуре. Трајало је сатима и не сећам се како се завршило, али се сећам, 20 година касније, бола и страха“, истакла је Бритни Спирс.

Одлуку да прекине трудноћу донела је након што јој је Тимберлејк, тада звезда састава „Ен-Синк“, рекао да није спреман за одговорност да буде родитељ.

Рекао је да није спреман да имамо бебу у нашим животима и да смо превише млади. Знам да ће ме људи мрзети због овога, али сложила сам се са њим“, додала је поп звезда.

Готово је!

Спирсова је у књизи и први пут потврдила гласине да је преварила Тимберлејка са плесним кореографом Вејдом Робсоном.

Били смо једну ноћ заједно и отишли смо у шпански бар. Играли смо читаво вече и љубили смо се ту ноћ“, наводи певачица, додајући да је, сем тог једног пута, била верна Тимберлејку током целе везе.

Открила је и да му је признала пољубац са Вејдом и да су успели да наставе везу.

Вејд је 2001. године смислио сада већ култну кореографију за нумере Oops… I Did it Again и I’m A Slave 4 U.

Ипак, веза са Тимберлејком окончана је 2002, три године након што су почели да се забављају. Бритни је у мемоарима истакла да је била очајна када је Тимберлејк раскинуо са њим путем поруке: „Готово је.“

„Била сам коматозна у Луизијани, а он се забављао у Холивуду“, написала је Бритни.

У мемоарима, поп звезда је открила још прегршт ствари из живота – зашто је обријала главу 2007. године, да је била бесна на Кристину Агилеру када се са Тимберлејком фотографисала за насловну страну Ролингстона, и како је 13 година дуго старатељство од ње направило „дете робота“.

недеља, 30. јун 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару