Читај ми!

Краљевски банкет у Версају - Камила никад лепша, Мик Џегер, Хју Грант и ноге Шарлоте Гензбур 

Завирите у гламур краљевског банкета, који је синоћ у палати Версај, у част посете британског краља Чарлса, организовао француски председник Емануел Макрон. 

Краљевски банкет у Версају у част краља Чарлса и краљице Камиле био је догађај године у Француској, окупивши сам крем француског и британског друштва. 

Дуго очекивана посета,  планирана још за март, али одложена због масовних протеста у Француској због пензионе реформе, коначно је реализована. Краљ и краљица бораве три дана у Паризу и Бордоу а, како традиција налаже,  првог дана посете домаћин је приредио свечани банкет.

У бајковитом амбијенту замка Версај све је сијало од гламурозних тоалета, док су црвеним тепихом прошетале званице - познати уметници, глумци, музичари, спортисти, бизнисмени.

Краљица Камила никад није била у боље стилизованом издању, приметили су пратиоци краљевске моде, обучена у дугу Диорову хаљину са огртачем,  поноћно-плаве боје, укомбиновану импресивним сафирним сетом огрлице, наруквице и минђуша краљице Елизабете. Избор француске модне куће био је својеврсни омаж домаћинима. 

Децентним стилом није заостала ни прва дама Француске, Брижит Макрон, изабравши дугу хаљину Луј Витон готово исте тегет нијансе као Камила, са светлуцавим детаљима на појасу, око врата и руку.

Неки медији су прокоментарисали да је створена нова "британско- француска" алијанса.

И остале званице на банкету показале су своје најгламурозније издање.

Глумац Хју Грант дошао је са супругом,  шведском продуценткињом Аном Елизабет Еберстајн, а легенду Ролингстонса пратила је партнерка Мелани Хемрик.  

Стилом се нарочито истакла супруга милијардера Бернара Арноа, француска пијанисткиња Елен Мерсје, у дугој зеленој хаљини са огртачем и смарагдним минђушама. 

Арсен Венгер, Дидије Дрогба и Патрик Вијера предводили су "екипу" из света фудбала. 

Посебно секси издање показала је Шарлот Гензбур, чија је црна дуга хаљина са дубоким шлицом потпуно откривала њене савршено извајане ноге. 

Апарати су само шкљоцали док је 51- годишња глумица, ћерка чувеног француског кантаутора Сержа Гензбура и недавно преминуле британске глумице Џејн Биркин, прошетала црвеним тепихом Версаја,  доказујући да је многе физичке атрибуте наследила од своје мајке.

субота, 18. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара