Џереми Ренер први пут после несреће: Мислио сам да умирем

Амерички глумац Џереми Ренер, који је доживео тешке повреде током чишћења снега почетком године, први пут се огласио у интервјуу за амерички Еј-Би-Си њуз. Навео је како је мислио да умире након што га је прегазила машина за чишћење снега.

Познати глумац Џереми Ренер дао је први интервју након несреће коју је доживео током чишћења снега испред своје куће и рекао да би све поново учинио јер је у питању било спасавање његовог нећака.

„Учинио бих то поново. Да, урадио бих то поново, јер је машина ишла право на мог нећака“, рекао је Ренер у интервјуу за Еј-Би-Си њуз.

У интервјуу, који ће у целости бити емитован 6. априла, Ренер је навео како размишља о несносном болу који је осетио када је мислио да ће умрети након што је прегажен.

Упркос повредама, које укључују сломљена ребра, сломљену ногу и још много тога, глумац се нада да ће се једног дана вратити извођењу вратоломија.

„Одабрао сам да преживим, то ме неће убити, нема шансе. Изгубио сам много 'меса и костију' у овом искуству, али сам осетио сву љубав“, истакао је познати глумац.

Ренера је почетком године прегазила машина за чишћење за снег када је гурнуо свог нећака како би га спасио.  У несрећи је задобио трауму грудног коша због које је морао да буде превезен авионом и подвргнут хитној операцији.

субота, 20. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво