Тихомир Станић: Камионџије ће возити и у четвртој сезони

Трећа сезона „Камионџија'' почиње са емитовањем сваког викенда на Првом програму РТС-а од 8. априла. У трећем наставку, учествује више од стотину глумаца, а главне улоге су поверене Ненаду Јездићу и Тихомиру Станићу.

„Већ се спремамо и за четврту сезону, односно - надамо јој се“, рекао је гост Београдске хронике глумац Тихомир Станић и додао да, они, који су видели део трећег наставка под утиском да је он - најбољи до сада.

Екипа ентузијаста на челу са редитељем Филипом Чоловићем је пре четири године одлучила да оживи причу о Паји и Јарету на неки другачији начин, а нове Камионџије су, чини се, освајиле телевизијске гледаоце причом о искрености и доброти обичних људи.

Обичан човек у њиховим судбинама Жиће и Баје види и своју судбину. У њиховој доброти се људи препознају.

 У Камионџијама - „мали“ човек стављен је у центар пажње.

„Покушали смо да понудимо једну причу о могућности добра и доброте, људи нису ни свесни, са колико доброте смо ми окружени свакодневно, само што то не долази на насловне стране и жижу медијску, и онда ми то не примећујемо. И када би свако од нас размислио рецимо вечерас, у овом дану који је протекао, и колико је срео људи који су му се обрадовали, колико је срео расположених људи, и колико је лепих ствари доживео…

Има безброј лепих, малих, ситних ствари, колико је живот леп, и колико су људи позитивни, без обзира на тешка времена која увек наиђу, дођу али и прођу. То што је свет опстао и опстаје то значи да је то та доброта коју ми промовишемо у овој серији“, испричао је Станић.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво