Читај ми!

Шерон Стоун хирург уградио силиконе без њеног пристанка

Глумица Шерон Стоун у својој књизи мемоара тврди да јој је током реконструктивне операције, после одстрањивања бенигног тумора, хирург повећао груди без њеног пристанка, јер је мислио да ће „лепше изгледати са већим и бољим грудима“.

„Када су ми скинули завоје, открила сам да су ми груди за једну величину веће, које 'боље пашу уз величину мојих кукова'“, преноси Тајмс део нових мемоара глумице.

Инцидент је само једна од ствари које је Стоунова открила о свом животу у књизи The Beauty of Living Twice.

Глумица је такође открила да су она и њена сестра сексуално злостављане од стране свог деде Клеренса Лосона, са којим су обе девојке биле неко време у соби.

Лосон је преминуо када је имала 14 година. „Додирнула сам га и убола прстом. Онда ме је бизарно задовољство да је најзад мртав погодило. Погледала сам је (Кели) и разумела је да се коначно завршило“, написала је Стоунова. 

У мемоарима је дала нове детаље о томе како је преварена да уради експлицитну сцену у трилеру Ниске страсти.

Глумица каже да су је „преварили да скине доњи веш“ за култну сцену испитивања у полицијској станици, након што јој је речено да ће „одбијати светло“ и уверавали је да јој се међуножје неће видети.

Открила је да је преварена тек када је позвана да погледа коначну верзију филма и то „не сама са редитељем како би неко мислио, већ у соби пуној агената и адвоката, који нису имали никакве директне везе са филмом“.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи