Читај ми!

Трамп и Меланија покрећу веб-страницу за контакте са присталицама

Бивши амерички председник Доналд Трамп и бивша прва дама Меланиjа Трамп, најавили су покретање званичне веб-странице која ће се звати „Доналд Трамп 45. председник САД“.

Како би остао у контакту са својим присталицама, бивши амерички председник Доналд Трамп покренуо jе са супругом Меланијом веб-страницу. На њој ће се наћи приче о њиховом животу у Белој кући, план активности и простор за писма подршке.

Веб локација треба да омогући присталицама Доналда Трампа да присуствују догађајима које ће они организовати, шаљу поруке и буду у току са свим активностима бившег председничког пара.

Присталице бившег америчког председника биће у прилици да, попуњавањем обрасца са својим подацима, позову Доналда и Меланију Трамп на неки догађај или да их поздраве у посебној прилици.

Према краткој изјави из Трампове канцеларије, бивши први пар Америке „непрекидно јача трајним духом америчког народа" и радује се што ће остати у контакту.

„Преко ове канцеларије, председник Трамп остаће неуморни шампион за вредне мушкарце и жене наше велике земље - и за њихово право да живе у сигурности, достојанству, просперитету и миру“, наводи се у поруци на почетној страници веб-странице.

Пошто је Трампу забрањено коришћење друштвених мрежа Твитер и Фејсбук, после побуне у америчком Капитолу, у јануару2021. године, одлучио је да покретне своју веб-страницу.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи