Читај ми!

Кад вам се у сватовима случајно нађу Трудо, краљица Елизабета, Трамп, Обама...

Није мала ствар да ти се бивши председник најјаче силе на свету Доналд Трамп формално непозван појави на венчању, али Трамп није први високи дужносник који је „упао“ на нечији велики дан. Два канадска премијера и то док су били на функцијама, Барак Обама, па чак и енглеска краљица изненађивали су младенце.

Бившем председнику Доналду Трампу јучерашње ненајављено појављивање на венчању на Флориди није први случај када се случајно нашао на венчању.

Пола године након што се уселио у Белу кућу, Трамп је боравио у „Трамповом националном голф клубу“ у Њу Џерзију, где су такође Кристен Пијатковски и Такер Гледхил планирали да се венчају.

Нису имали појма да нови председник планира да „бане“ на венчање све док нису видели припаднике тајне службе како улазе у просторију да рашчисте пут за њега.

Осим што је честитао младенцима, Трамп је потписао неколико качкета „Учинимо Америку поново великом“ и поделио их гостима.

Канадски премијери њух за венчања

Бивши премијер Канаде Стивен Харпер 2012. године се импромпту појавио између младенаца док су се фотографисали у парку у Отави.

Опуштено обучен у панталонама, кошуљи и плавој виндјакни, Харпер је током шетње наишао на новопечени млади брачни пар, а после честитки се и фотографисао стајући између до ушију насмејаних младенаца.

Да канадски премијери имају дар да „фотобомбују“ венчања показао је и Џастин Трудо, фотографисан 2016. године топлес на плажи, коју је један канадски пар одабрао за венчање.

Канадски премијер држао је сурферску даску и са пријатељима се склонио по страни док је млада у венчаници пролазила, али су га фотографи ипак ухватили у кадар.

Појављивање Трудоа без мајице одмах су пренели сви медији, што свакако није тешко пало дамама широм света, пошто канадски премијер ужива статус једног од најпожељнијих људи на свету.

Кад ти краљица упадне на венчање...

Један британски пар доживео је оно што ретко ко доживи. Њихово изговарање судбоносног „да“ улепшали су краљица Елизабета и принц Филип.

Ненајављена посета британског монарха оставила је без текста младенце Џона и Франсис Кенинг, који су церемонију венчања имали у истом простору где је краљевски пар ручао.

Младожења Џон знао је да ће краљица бити у Манчестеру у време њиховог венчања, па је, наводно, у шали послао позивницу Бакингемској палати. Уљудно је одбијен.

Иако није очекивао, а и добио је и формално одбијање, он и супруга били су потпуно шокирани када су краљица и принц Филип свратили до њиховог стола да им честитају и фотографишу се заједно.

„Било је потпуно чудно да је знала наша имена. Рекла је: Здраво Џон, здраво Френсис“, испричала је млада за британске медије.

Обамаманија

Један од најнеочекиванијих гостију у се појавио на венчању Стефани и Брајана Тобеа 2015. године - председник Барак Обама.

Док је био у посети Калифорнији, председник Обама отишао је да одигра партију голфа на теренима „Тори пајнс“, где су Стефани и Брајан планирали да се заветују једно другоме.

Изненада су видели теренска возила тајне службе како долазе и речено им је или да одмах почну са венчањем или да сачекају. Не желећи да журе, одлучили су се за другу опцију.

У једном тренутку фотографи Џеф и Ерин Јунгрен рекли су: „Кладимо се да би се фотографисао са нама ако бисмо отишли до њега“, на шта је млада пристала.

Стигли су таман пред крај партије, а Обама им је честитао и позирао на неколико фотографија.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи