Читај ми!

„Плес са ђаволима" - објављена насловна песма новог албума Деми Ловато

Деми Ловато објавила је насловну нумеру са свог предстојећег албума, “Dancing with the Devil“, у којој говори о својој борби са зависношћу.

Dancing with the Devil (Плес са ђаволом) приповеда о борби певачице против зависности и последицама које су довеле до скоро фаталног предозирања у 2018. години, када су јој лекари давали „још пет до десет минута живота". 

Песма се почиње текстом: „То је само мало црног вина, биће ми добро, не желим га свако вече. Била сам добра, зар не заслужујем..."

Певачица и глумица пева и о томе како је „скоро стигла до неба" након што је „ствар измакла контроли".

Песма прати издање истоименог документарца објављеног на Јутјубу, који приказује младу певачицу, њене пријатеље, породицу и менаџерски тим како разговарају о зависности од дроге и алкохола.

У филму, Деми је открила да је као тинејџерка била силована када је имала 15 година, а говорила је и о поремећају у исхрани са којим се такође борила. 

Иначе, предозирање је 2018. године, довело до тога да је Ловато доживела један срчани удар и три мождана. Касније је прошла кроз дуготрајан процес опоравка.

Ловато (28) је у филму испричала да се „осећала јадно док је била под строгим правилима и притиском свог тима да остане трезна, током напорног распореда турнеја".

Присећа се да је у једном тренутку помислила: „Ни сама више не знам зашто сам трезна."

Ловато је од тада открила да је и даље пушила канабис и пила алкохол и да „не верује да постоје иста правила за све зависнике", већ да је свако прича за себе.

Албум Плес са ђаволом излази 2. априла.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи