Читај ми!

Деми Ловато у документарцу обелоданила да је силована као тинејџерка

Америчка певачица и глумица Деми Ловато обелоданила је у четвороделном документарном филму да је са 15 година, док је радила за „Дизни ченел“, била жртва силовања.

Двадесетосмогодишња певачица открила је у документарном филму Деми Ловато: Плес са ђаволом (Demi Lovato: Dancing with the Devil) да починилац није кажњен након што је пријавила сексуални напад, преноси Би-Би-Си.

Америчка певачица и глумица није открила идентитет особе која ју је силовала, већ само да је после тога „морала стално да виђа ту особу“.

Документарни филм из четири дела приказан је на виртуелном фестивалу "South by Southwest".

„Моја #MeToo прича је да некоме кажем да ми је неко то урадио и да никада није имао проблема због тога“, објаснила је Деми у документарцу, наводи часопис Варајети.

Документарни серијал који је настао у продукцији „Јутјуба“ и биће доступан на овом друштвеном медију 23. марта, бави се проблемима у животу Деми Ловато. Млада певачица суочавала се у разним периодима живота са траумама, болестима зависности, а 2018. године умало је умрла због превелике количине дроге.

Говорећи о силовању певачица је истакла да је рекла Не.

„То особи није било важно, свеједно је то учинила. Рекла сам себи да сам ја крива јер ипак сам ушла у собу с њим“, објаснила је Деми.

Након тога борила се са самоповређивањем и булимијом.

Серијал такође приказује штету коју је у Демином животу и на здрављу оставило предозирање дрогом, 2018. године.

Певачица је пребачена у болницу након што је пронађена у несвести у свом дому у Лос Анђелесу. „Лекари су рекли да имам још пет до десет минута."

После три мождана и једног срчаног удара, певачица има, како је раније објаснила, оштећење мозга и и даље осећа последице. Те последице укључују замагљен вид, што значи да не може да вози и да отежано чита.

Деми је и раније отворено причала о борби са зависношћу и булимијом у документарном филму Simply Complicated из 2017. године.

Поново је покренула своју певачку каријеру на прошлогодишњој додели Греми награда и извела је америчку химну на „Супер боулу“ 2020. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи