Исповест супруге Хјуа Хефнера: Уклонила сам силиконе јер су полако тровали мој организам!

Кристал Харис Хефнер, 60 година млађа супруга Хјуа Хефнера, оснивача „Плејбоја“, у подужем тексту који је објавила на свом профилу на „Фејсбуку“, открила је да се у jуну подвргнула операцији уклањања силикона из здравствених разлога.

Како тврди, имплантати су полако тровали њен организам због чега је патила од разних симптома.

Све је почело с главобољама, боловима у врату и раменима, упалама бешике, вртоглавицама и константним умором. Наставило се когнитивним дисфункцијама (губитком памћења), успореним растом косе... Одједном је постала алергичнa и на разне врсте хране, а појавили су се и проблеми са штитном жлездом.

Наводи да је с времена на време била у толико лошем стању да се није могла да устане из кревета. „Умор ме је знао толико да мe сaвлада да данима нисам излазила из куће. Бојала сам се да будем у гомили људи јер би ми то изазивало вртоглавице.“

Иако су јој почетком године дијагностиковани лајмска болест (инфекција која се преноси угризом инфицираног крпеља) и токсична буђ, уз даље напоре да утврди шта јој се тачно дешава, Кристал је дошла до закључка да би срж проблема могла бити управо у одлуци да повећа груди.

„Кад сам мало боље истражила симптоме који се могу појавити након повећања груди, схватила сам да се готово сви подударају с мојим проблемом“, написала је Кристал.

Хефнерова је затим објаснила како хемикалије из силикона уништавају организам, а с обзиром на то да је имуни систем усредсређен на сузбијање отрова, вероватно је да ће особа ипак развити неке друге симптоме.

Тврди да је након што је уклонила имплантате у јуну приметила разлику, но опоравак ће засигурно још потрајати.

„Одмах сам приметила да је константан бол коју сам осећала у врату и раменима одмах нестао, те да могу много боље да дишем. Знам да се не могу осећати боље преко ноћи. Имплантате сам ставила још пре осам година.“

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару