Еди Редмејн помаже студентима да плате станарину

Британски глумац и оскаровац Еди Редмејн открио је да повремено помаже студентима са Факултета драмских уметности при плаћању станарине.

Млади глумац, који је прошле године освојио награду Америчке филмске академије за улогу славног астрофизичара Стивена Хокинга у филму Теорија свега, рекао је да понекад шаље новац студентима како би им омогућио да наставе студирање у „немогуће скупом“ Лондону.

У интервјуу за мушки часопис Џи-Кју, Редмејн, који ће, по свему судећи, и ове године јуришати на Оскара улогом у драми Данкиња, објаснио је да је био привилегован тиме што су његови родитељи живели у Лондону, те није морао да плаћа станарину.

Напоменуо је да му се студенти често обраћају за помоћ од када је постао славан.

„Добијам писма од људи који покушавају да се упишу на Факултет драмских уметности и морају да изнајме стан. Помажем им ту и тамо. Лондон је немогуће скуп за живот“, навео је 33-годишњи глумац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 26. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи