Синиша Мали и Стивен Сигал уручили пакетиће деци

Градоначелник Београда Синиша Мали и холивудски глумац Стивен Сигал угостиили су у Старом двору децу из предшколске установе „11. април" са којима су разговарали и поделили им новогодишње пакетиће.

Синиша Мали истакао је да је ово велика част, „јер тиме показујемо да све оно што радимо, радимо због деце“. Градоначелник је подсетио да ће Сигал наступити сутра на главној бини испред Скупштине Србије где ће нас са својим бендом увести у новогодишњу ноћ.

Градоначелник је рекао да је долазак прослављеног глумца прилика да се Београд промовише јер, како је додао, светске зведе не долазе толико често у нашу земљу.

„Ово је прилика да их угостимо, да се покажемо као добри домаћини, научимо нешто од њих и да, као у овом случају, уживамо у њиховој музици и доброј вољи да проведу своје време са нашом децом и нама“, навео је Мали.

Истакавши да је Град Београд ове године учинио пуно за децу Београда, он је рекао да је основан Савет за права детета.

Рекавши да је на јучерашњем концерту „Милиграма“ било скоро 15.000 људи, он је подсетио да ће вечерас наступити група Ван Гог и Жељко Јоксимовић.

Сигал је новинарима рекао да су деца основ наших живота и будућности.

„Сама могућност да дођемо овде и да им дамо поклоне, од тога нема ништа лепше“, поручио је Сигал.

Малишанима, који су отпевали песму Београде, пакетиће је делила и наша прослављена теквондисткиња Милица Мандић.

Приликом разговора деца су изразила своје жеље како да Београд буде лепши, па су тако рекли да би било лепо да у граду буде више паркова и цвећа, као и да на Ади буде направљен аква-парк.

Након дружења са малишанима, Мали и Сигал су проштели до главне бине испред Скупштине Србије где ће глумац сутра наступати са својим бендом.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару