Читај ми!

Са „Плејбојеве“ насловнице у Кремљ

Након позирања за насловницу последњег „нагог“ броја „Плејбоја“, америчка глумица Памела Андерсон одлетела је за Москву где је разговарала у Кремљу са руским званичницима о заштити дивљих животиња.

Током сусрета са Сергејом Ивановим, шефом администрације руског председника Владимира Путина, који су испратиле телевизијске камере, Памела Андерсон истакла је да је забринута због судбине руских фока и великог броја аква-паркова у којима се белуге, орке и делфини држе у заточеништву.

У свом уводном говору, Иванов је похвалио некадашњу звезду популарне ТВ серије Чувари плаже рекавши како му је драго што му је указана прилика да разговара о заштити животиња „у друштву тако лепе жене“.  

Ово није први сусрет америчке глумице и руског званичника – њих двоје су разговарали о руском биодиверзитету у оквиру Економског форума одржаног прошлог септембра у Владивостоку. 

Памела Андерсон је позната по својим смелим методама сензибилизације јавности за проблем заштите дивљих животиња, као што је позирање у „Евином костиму“ у знак протеста против индустрије крзна.

Канадско-америчка глумица и модел затворила је 60 година дугу Плејбојеву традицију објављивања фотографија нагих жена.  

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи