Чарли све признао на телевизији: Позитиван сам на ХИВ

Чарли Шин, звезда ТВ серијала „Два и по мушкарца“, признао је данас у емисији „Тудеј“, канала Ен-Би-Си, да има вирус ХИВ. Глумац у првом момементу мислио да има тумор на мозгу. Његов лекар истакао у емисији да има вирус, али да не болује од сиде.

Педесетогодишњи глумац је у ексклузивном интервјуу рекао: „Овде сам да бих признао да сам ХИВ позитиван“.

„Морам да зауставим овај талас напада и разних неистина и веома штетних прича о угроженом здрављу многих других (с којима сам био у контакту) које не могу бити даље од истине.“

Популарни Чарли је водитељу Мету Лауеру рекао и да му је болест дијагностикована пре отприлике четири године.

„Схватио сам да нешто није у реду када је почело нешто за шта сам мислио да су ненормалне главобоље. Мислио сам да имам тумор на мозгу и да сам готов“, објаснио је Чарли.

После серије тестова, саопштено му је од чега стварно болује. „Три слова (ХИВ) која се јако тешко прихватају. То је преломни тренутак у нечијем животу.“

Шин је инсистирао на чињеници да нема шансе да је некоме свесно пренео вирус. Такође је признао да је имао секс без употребе заштите са две особе након што му је дијагностикована болест.

Обе су обавештене на време и обе су под надзором његовог лекара.

Признао је и да је тајну поверио људима којима је веровао, али да је на крају „дао око 10 милиона долара да би његово стање остало под велом тајне“.

„Оно што људи заборављају јесте да је то новац коју су узели мојој деци. Веровао сам им, били су у најужем кругу људи око мене, мислио сам чак да би могли да помогну.“

„Моје поверење се претворило у њихову издају!“

Последња Шинова велика улога била је у серији Два и по мушкарца, где је играо „женскароша“ Чарлија Харпера.

Отказ му је уручен 2011. након осам врло успешних година на телевизији, због лошег понашања које је обухватало журке са доста кокаина и порно-звездама, као и због напада на бившу супругу.

Иначе, Чарли Шин се у животу три пута разводиo.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи