Читај ми!

И Обама oд данас на Фејсу!

Амерички председник Барак Обама отворио је данас лични налог на „Фејсбуку“, а страница је у прва три сата од активирања имала 200.000 „лајкова“.

Ово је још један потез Беле куће у настојању да шири своје поруке преко друштвених мрежа, пренела је агенција АФП.

Француска агенција наводи да Обама одавно већ има налог на Твитеру, као и да је политичку камапању водио преко Фејсбука.

Ипак, циљ овог налога је да се Обама прикаже „као обичан момак“.

Обама у видео-снимку који је поделио (шеровао) са својим Фејсбук пријатељима показује двориште Беле куће, наводећи да често види лисице и друге, како се изразио, створове.

Обама је искористио прилику и да пошаље поруку о климатским променама, уочи самита у Паризу крајем месеца.

„Здраво, Фејсбуче! Коначно имам лични налог. Надам се да ћете на ово гледати као на место где можете озбиљно разговарати о најважнијим питањима са којима се наша земља суочава, као место где директно од мене можете чути неке ствари и делити сопствена размишљања и приче“, навео је Обама у поздравној поруци.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи