Читај ми!

Ширан одустао од дроге након разговора са Елтоном Џоном

Познати 24-годишњак признао је да је раније конзумирао екстази, али да је, после познанства са Елтоном Џоном, схватио да више не жели да користи илегалне супстанце.

Ширан одустао од дроге након разговора са Елтоном Џоном Ширан одустао од дроге након разговора са Елтоном Џоном

Елтон (68), који је у прошлости патио од болести зависности, 1975. године се предозирао, а након тога је 1990. године отишао у рехабилитациони центар. Његов пример био је довољан да утиче на Ширанову одлуку да не пође његовим путем.

„Његове приче о дрогама те уплаше“, рекао је Ширан, преноси британски лист Мирор.

Ширан не намерава да прође толико деструктивним путем, али исто тако сматра да је важно бити искрен у вези са било којим пороцима које има, поготово када је свестан обожавалаца који се на њега угледају.

„Можда је то погрешно схватање ствари, али, много је битније бити искрен. Или могу да се претварам да сам нешто што нисам, или могу да будем оно што јесам. Уколико сте у позицији некаквог узора и тврдите да не пушите цигарете, а онда вас ухвате како ипак пушите, то је много гора ствар“, истакао је Ширан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи